pijl

Waar moet ik op letten bij het laten maken van een website?

Het laten maken van een website is geen kleine beslissing. Het heeft invloed op uw sales, hoe hoog u in Google te vinden bent en het is het visitekaartje van uw onderneming. De meeste websites worden gemaakt met WordPress. Maar waar moet u op letten bij het laten maken ervan?

Welke elementen moet mijn website bevatten?

Een homepagina, productpagina, over ons pagina en contactpagina zijn een goede basis.

Wat is het doel van een homepagina?

Hier komen de meeste potentiële klanten als bezoeker bij u binnen. Het is belangrijk dat ze binnen een paar seconden gelijk weten wat je doet en waarom ze voor jou moeten kiezen. Verder is het van belang dat je laat weten wie je bent en dat je de bezoeker een ‘’call-to-action’’ geeft. Dit is een knop die een reactie oproept, bijvoorbeeld: ‘’neem contact op’’.

Wat staat er op een productpagina?

Hier laat u duidelijk zien wat de dienst is en waarom de bezoeker deze nodig heeft. Welke oplossingen biedt u? Waarom is uw oplossing beter dan die van de concurrentie? Hoe kan de bezoeker u bereiken?

Waarom is een over ons pagina zo zwaarwegend?

De bezoekers die al geïnteresseerd in u zijn komen op deze pagina. Dit is hét moment om de twijfelaars over te halen. Overtuig de bezoeker van uw expertise. Laat ook vooral het team zien, zo weet de klant met wie ze te maken krijgen. Dit wekt betrouwbaarheid op bij de potentiële klant. 

Ook een contactpagina is van belang.

U hebt de klant overtuigd. Wat moet hij/zij doen om de dienst aan te schaffen? De bezoeker heeft nog vragen of support nodig. Hoe kan hij/zij met u in gesprek komen? De contactpagina moet goed zichtbaar zijn en bevat bij voorkeur een formulier die de bezoeker kan invullen en versturen. Verder worden er het e-mailadres en telefoonnummer weergeven.

Hoe beoordeelt u een webbouwer?

Door het portfolio van een webbouwer te bekijken, krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die de bouwer biedt voor het design. Veel mensen vergeten het onderhoud, de hosting en de beveiliging van een website. Deze punten zijn misschien nog wel belangrijker dan het uiterlijk van de website. Kunt u bij uw webbouwer terecht voor een e-mailadres? Staat hij/zij voor u klaar wanneer de website gehackt wordt? Wordt het onderhoud van de website door de bouwer bijgehouden? Custom Website vindt dat beveiliging en support voorop staan bij het laten maken van een website. 

Hoeveel kost het laten maken van een website?

De kosten zijn natuurlijk niet onbelangrijk. Op het internet zijn allerlei prijzen te vinden voor het laten maken van een website. Met welke kosten moet u rekening houden? Wat is een goede prijs? De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Wilt u een template website, of een professionele en unieke website? Wilt u een contactformulier, fotoalbum, FAQ of andere plug-ins? Hoeveel pagina’s wilt u laten maken en wilt u deze webteksten laten schrijven? Wilt u hoger scoren in Google door middel van online marketing? Dit zijn veel punten om over na te denken. Custom Website heeft een handige gratis rekentool, zodat wij u een schatting kunnen geven wat uw nieuwe website gaat kosten. Ga naar de tool. 

Wilt u een succesvolle website?

Bent u er nog niet over uit of heeft u nog vragen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we uw doelstellingen bespreken en advies geven over uw nieuwe website. Wij helpen u graag, zodat u een succesvolle website krijgt.

Maak direct een afspraak

cms

Meer cms items

12 nov

Welke CMS moet ik kiezen?

Kan uw bestaande website wel een nieuw design gebruiken? Of heeft u een goed idee voor een nieuwe site? Het kiezen van een CMS systeem is de eerste stap in het opzetten van een website of webshop. Maar welke CMS moet u kiezen in 2021?

10 sep

WordPress 5.8 is hier, met nieuwe verbeteringen voor uw SEO

Kort geleden arriveerde de ‘’Tatum’’ update van WordPress, namelijk WordPress 5.8. Dit was de tweede van de drie grote core updates van dit jaar. De update bevat maar liefst 96 verbeteringen en 170 bug-fixes. Wij hebben de belangrijkste punten voor u op een rij gezet.

07 jul

Waar moet ik op letten bij het laten maken van een website?

Het laten maken van een website is geen kleine beslissing. Het heeft invloed op uw sales, hoe hoog u in Google te vinden bent en het is het visitekaartje van uw onderneming. De meeste websites worden gemaakt met WordPress. Maar waar moet u op letten bij het laten maken ervan?

12 dec

WordPress 5.0 is uitgebracht

Misschien had je er al wat van gehoord. Maar WordPress 5.0 is uitgebracht. Veel websites die met WordPress gebouwd zijn kunnen sinds 6 december 2018 updaten. Toch adviseren wij om hier nog even mee te wachten.

07 dec

Waarom hebben wij een eigen CMS?

We krijgen regelmatig de vraag waarom wij een eigen CMS (Content Management Systeem) hebben waarmee men de content van een website of webshop beheert. Waarom een eigen CMS ontwikkelen als er ook open source platformen zijn zoals WordPress? In dit artikel geven we graag uitgebreid antwoord op deze vraag.

Custom Website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer