Recente projecten van Custom Website

Wij zijn een full service internetbureau en ontwikkelen maatwerk websites en webshop die geschikt zijn voor elk apparaat. Wij ontwikkelen websites voor grote en kleine bedrijven en doen tevens voor vele klanten de hosting faciliteiten en het onderhoudt van de websites. Bekijk hieronder onze recente projecten.

Neem contact op

Website Bureau Voor Noordelijke Gemeenten

Bureau Voor Noordelijke Gemeenten (BVNG ) is vanaf 2009 een begrip in Noord-Nederland en inmiddels ook ver daarbuiten. Het bedrijf is actief in de publieke sector met detachering, advies en kennisontwikkeling. Voor elk vraagstuk bieden zij de juiste oplossing en door een hoog kennisniveau leveren zij altijd kwaliteit.

De opdracht van BVNG was om een overzichtelijk, gestructureerd en persoonlijke website te maken. De website moest een naslagwerk worden voor potentiële kandidaten en bedrijven waarin kennisdeling nadrukkelijk naar voren moest komen. Daarom hebben we in het voortraject samen een strategie bepaald waarbij de kennis per vakgebied goed weergegeven werd.

Wanneer je de website van BVNG bezoekt zul je meteen zien dat er een video getoond wordt. Deze keus is bewust gekozen om de bezoeker duidelijk te maken dat er geïnvesteerd wordt in de medewerkers. BVNG wou een persoonlijke website laten maken die er ook geschikt voor mobiel was. Er is gezorgd voor een duidelijke sitemap waarbij elk vakgebeid een eigen pagina heeft. De rustige en persoonlijke uitstraling vormt het online visitekaartje van de organisatie en sluit volledig aan bij BVNG.

Bureau Voor Noordelijke Gemeenten

Geleverde diensten:
Strategie, concept en design, maatwerk development, CMS implementatie, ontwikkeling en hosting.

Bezoek de website

Website Stroomkragt Theater & Entertainment

Geleverde diensten:
Strategie, concept en design, maatwerk design, CMS implementatie, ontwikkeling, hosting en SEA.

Bezoek de website

Website Stroomkragt Theater & Entertainment

Stroomkragt is een theater en entertainment bedrijf dat door heel Nederland acts en voorstellingen ontwikkelt, presentaties en workshops geeft en onder andere kindershows opvoert. Ze ontwikkelt alles zelf en heeft een team van ervaren collega's om dit landelijk neer te zetten. Stroomkragt was op zoek naar een lokaal bedrijf dat een professionele website kon maken.

De opdracht van Stroomkragt was om een professionele website te ontwikkelen met haar diverse diensten en die zelf te onderhouden was. Samen is er gebrainstormd over de sitemap structuur en hoe we het design konden vormgeven. Het eindresultaat is een creatief design dat goed aansluit bij de wensen en doelstellingen.


Website Huisartsenpraktijk Raupp te Vlagtwedde

Huisartsenpraktijk Raupp is gevestigd in een modern, ruim en goed uitgerust praktijkpand in Vlagtwedde. De praktijk heeft een eigen apotheek en bestaat uit een team van huisartsen, psycholoog, diëtiste, assistentes en praktijkverpleegkundigen. Het bedrijf was op zoek naar een full service internet bureau dat als centraal aanspreekpunt kon voorzien in hun internet doelstellingen.

De opdracht van huisartsenpraktijk Raupp was om een professionele website te ontwikkelen die goed gevonden moest worden in Google en die zelf te onderhouden was. Vanwege de diverse mogelijkheden die de moderne praktijk biedt was het de wens om in het design rekening te houden met de informatie voorziening en de call to action knoppen binnen de diverse afdelingen.

Er is gekozen om een fotograaf te gebruiken voor professionele foto's. Hiermee er een sfeervolle en responsive website ontwikkeld die via ons CMS zelf te beheren is.

Website Huisartsenpraktijk Raupp te vlagtwedde

Geleverde diensten:
Strategie, concept en design, maatwerk development, CMS implementatie, ontwikkeling, hosting met SSL en SEO.

Bezoek de website

Hypex Electronics BV

Geleverde diensten:
Strategie, concept en design, maatwerk development, CMS implementatie, ontwikkeling en hosting inclusief SSL.

Bezoek de webshop

Webshop Hypex Electronics BV

Hypex Electronics BV is een bedrijf dat versterkers, onderdelen en DSP's maakt van de hoogst mogelijke kwaliteit. Ze worden gebruikt in het hogere segment van de audio branche. Ze fabriceren en distribueren hun producten zelf over de hele wereld. Hypex Electronics heeft in Custom Website een lokaal bedrijf gevonden voor hun online presentatie.

De opdracht van Hypex Electronics BV was om een overzichtelijke en gestructureerde webshop te ontwikkelen voor hun OEM en particuliere klanten. Vanwege de diverse behoeftes en informatie voorziening was er gekozen om hun producten via 2 aparte kanalen aan te bieden. Er is een huisstijl ontwikkeld die op beide shops gebouwd is. Er is gekozen voor een beheerplatform dat beide shops kan beheren en waarbij er later eenvoudig koppelingen gemaakt kunnen worden om online te bestellen door te zetten naar hun interne boekhouding.

Hypex Electronincs BV heeft gekozen voor een kwalitatieve hoge uitstraling van de producten waarbij bezoekers alle specs, manuals en software eenvoudig kan vinden en downloaden. De sites zijn responsive en dus goed leesbaar op alle devices.

Bekijk hieronder nog enkele referenties

burofysio
BVNG
dchopmans
denderz
dierenziekenhuis
diyclassd
loungebath
Janijko
Lopharm
Mola Mola
raupp
Nexio
Drukwerk Groningen
Driebond
Wola
Gscf
Mediation Factor
Project triton
Mediterraneo
A True Color
Focuz Support
GRC
Berger Recycling
Mijn Visum
Adjuste
Audece
Hypex
Adviesburo Van der Plas
Patrick de Vos

Als internetbureau in Groningen staan wij voor persoonlijke begeleiding en kwaliteit

-- Patrick de Vos, Custom Website