pijl

Projecten

In de afgelopen jaren hebben wij met veel plezier gewerkt aan veelzijdige projecten. Voor verschillende bedrijven hebben we unieke maatwerk websites gemaakt.

U-Sport.com

U-Sport had al een website staan. Deze was modern en informatief. De wens was er om in korte tijd een zeer professionele webshop te lanceren. Door samen ideeen uit te wisselen zijn we tot een wensenlijst gekomen welke we hebben ontwikkeld in 2 maanden. Dit betekende dat er snel geschakeld moest worden maar ook dat er belangrijke keuzes gemaakt moesten worden.

Er is gekozen voor een volledige nieuwe website op te zetten in WordPress met de nieuwste technieken en daarbij maatwerk blokken voor Gutenberg te laten ontwikkelen. Het resultaat mag er zijn. Als internetbureau in Groningen zijn wij er trots op dat we de online partner mogen zijn van dit bedrijf.

Bekijk webshop
...

wintersportlive

Wintersport Live

Wintersport Live is het toonaangevende wintersport website van nederland. Met pistekaarten en webcams van alle belangrijke skigebieden in europa. Zij hebben bij ons de vraag neergelegd om een nieuw platform te bouwen dat schaalbaar is en klaar voor toekomstige uitbreidingen.

Voor wintersportlive.nl hebben we een laravel applicatie gebouwd met een maatwerk beheer waar de bezoeker alle informatie over zijn gewenste skigebied kan vinden, maar ook de pistekaart, webcams en accommodaties. Het resultaat is een responsive website die ondanks de complexe technieken snel inlaadt en voor de bezoeker prettig te gebruiken is.

Bekijk website

Witteveen Dakrendement BV

Witteveen Dakrendement is specialist als het gaat om het aanbrengen, onderhouden van duurzame en waterdichte daksystemen. in 2022 zijn ze bij ons gekomen om hun website te vernieuwen. De website moest responsive zijn en zelf volledig te beheren. Daarbij moest er een afdeling komen waar hun projecten goed op getoond werden. Ook wilden ze deze zelf kunnen beheren.

Er is gekozen om te werken met WordPress en daarbij Elementor. Hiermee hebben we de website volledig op maat gemaakt. Het beheer is daarnaast uitgebreidt met custom post types. Hiermee zijn de projecten eenvoudig te beheren.

Bekijk website
...

...

Kasteelovernachtingen.nl

Kasteelovernachtingen is een website met een eigen(zinnig) concept en een bijzonder karakter. Via de site worden accommodaties uit europa aangeboden die persoonlijk bezocht zijn. Voor Kasteelovernachtingen.nl hebben wij een maatwerk website ontwikkeld met Laravel.

Via de site kunnen bezoeker filteren op kenmerken en zoeken naar hun gewenste accommodatie. Vervolgens kan er online een reservering aangevraagd worden. Met een maatwerk backend kan deze reservering verwerkt worden.

Bekijk website

Lift Tex

Lift-Tex ® is een Nederlands productiebedrijf van glasvezel hijsbanden, gespecialiseerd in de productie van een groot assortiment (heavy lift) rondstroppen. Ze zijn bij ons gekomen omdat ze een lokaal internetbureau zochten dat voor hun een nieuwe website kon ontwikkelen. Er is gekozen om een WordPress website te maken met een maatwerk design. Tevens zijn er diverse conversie opties ingebouwd zoals een chat functie. De website heeft verder diverse design features waardoor de website uniek en professioneel aanvoelt.

Bekijk webshop
...

...

Lopharm BV.

Lopharm is inmiddels al meer dan 5 jaar klant bij Custom Website. Oorspronkelijk hebben wij de webshop gebouwd met een maatwerk CMS. De website wordt constant doorontwikkeld en onderhouden. Zo zijn er na oplevering divese modules ontwikkelend en zijn we constant bezig met conversie verbeteringen. Er is altijd nauw contact en overleg gebeurd met korte lijnen.

Bekijk webshop

Peacesleepers.nl

PeaceSleepers levert maatwerk bedden en accessoires voor kinderen kamers. Wij hebben een WordPress webshop ontwikkeld met maatwerk modules. Samen met de klant hebben we strategisch gesprekken gevoerd en gekeken wat bezoekers willen. Er is een webshop ontwikkeld met een uniek design dat aansluit bij de wensen van de bezoeker. Ook is er een chatfunctie ingebouwd om direct in contact te komen met de bezoeker.

Bekijk webshop
...

...

Kortingbon.App

Voor de OBS Brinkschool in Haren hebben wij een online webapplicatie ontwikkelend waar kortingbonnen op verkocht worden van de school. In deze kortingbonnen zitten acties van lokale bedrijven die de bezitters kunnen gebruiken in de winkel. Er is met Laravel een maatwerk software ontwikkeld waar in een dashboard de gegevens bijgehouden worden van de verkopen. Zo registreren we alle verkopen van elke klas zodat we ook de verdiensten per klas kunnen laten zien. Deze verdiensten worden door de school weer geinvesteerd in nieuwe materialen voor de school.

Bekijk webapplicatie

Extreemsoftslings.com

Voor Lift Tex hebben wij een nieuwe WordPress website gemaakt. Extreema is hun top line product welke ze een eigen exposure wouden geven. Er zijn strategisch gesprekken gevoerd gevoerd hoe we dit het beste konden doen. Vanuit het product hebben wij een responsive website ontworpen en gebouwd. Er is een uniek design gemaakt dat aansluit bij de bezoekers waar de unique selling points van de Extreema producten heel duidelijk naar voren komen.

Bekijk website
...

...

Knol's Koek

Knol's Koek is een lokaal bedrijf dat koeken maakt voor winkels en bedrijven in Groningen, Friesland en Drenthe. In de ontwikkeling van online hebben ze besloten een webshop te laten maken bij ons. Wij hebben gekeken naar de beste mogelijkheden die aansloten bij hun wensen en hebben samen besloten een WordPress webshop te ontwikkelen. Er is een maatwerk design gemaakt dat aansluit bij hun wensen waar bezoekers alle producten kunnen bestellen in de webshop.

Bekijk webshop

Wilpstra Techniek

Wilpstra Techniek ontwerpt, produceert en plaats eigen stalen deuren bij particulieren en bedrijven. Hierbij is maatwerk mogelijk. Het bedrijf wilde een website laten maken waar de mogelijkheden van stalen deuren op geplaatst konden worden. De website is in WordPress gemaakt waarbij er een maatwerk design ontwikkeld is. De website is met WordPress zelf te beheren.

Bekijk website
...

...

De Jongh en Duijn

In 2011 de Jongh & Duijn bewindvoering opgericht. In ruim 10 jaar hebben zij veel mensen kunnen helpen met uiteenlopende financiële problemen. Nadat een erg leuk inventarisatie gesprek hebben wij de opdracht gekregen om een WordPress website te ontwikkelen met een uniek eigen design. Het design moest aansluiten bij de huisstijl en alle diensten moesten eenvoudig voor bezoekers beschikbaar worden gemaakt..

Bekijk website

Tegel & Sanitair Stienstra

Tegel & Sanitair Stienstra is gevestigd in Joure en is tegel- en sanitair specialist in het leveren van tegels, sanitair, tegelvloeren, badkamers en toiletten. Voor hun hebben wij een nieuwe website ontwikkeld met WordPress. Er is een design aangeleverd dat met een unieke uitstraling aansluit bij hun online en offline image. Alle diensten worden online gepresenteerd zodat online direct contact gelegd kan worden bij interesse.

Bekijk website
...

...

Lichtpunt.nl

Lichtpunt is een bedrijf dat creatieve lichtoplossingen biedt bij het leveren en installeren van betrouwbare lichtinstallaties. Ze zochten een lokaal internetbureau en zijn via Google bij ons terecht gekomen. Na enkele persoonlijke overleggen zijn ze met ons in zee gegaan voor de ontwikkeling van een maatwerk website. Er is gekozen voor WordPress en een custom theme. Later is er een webshop module bij gemaakt.

Bekijk website

Future Tennis en Padel

Future Tennis zocht een bedrijf dat een nieuwe website kon maken die responsive was. Hiervoor zijn ze in hun netwerk op zoek gegaan naar een iemand die dit kon doen. Zo zijn ze uitgekomen bij patrick ( eigenaar Custom Website ). Samen is er gekeken naar wat de nieuwe website moest uitstralen en welke onderdelen erop moesten komen. Bezoekers moesten zich online kunnen aanmelden voor trainingen. Er is gekozen om dit te bouwen met WordPress met maatwerk plugins.

Bekijk website
...

...

iTradeCrypto.nl

iTradeCrypto is een project wat we zelf hebben bedacht. Het is een crypto aandelen registratie tool waar de actuele crypto koersen kan inzien. Daarbij kan je eigen gemaakte transacties registreren waarmee je de waardes van portfolio's kan bijhouden. Het project is ontwikkeld met Laravel en Angular. Hierdoor is de respons real time. Er zijn diverse API's gebruikt voor het ophalen van de actuele koersen. Daarbij is er een dashboard met grafieken en actuele waardes van je portfolio's die je zelf kan maken.

Bekijk website

Takens, Belder & van Asten

Tabasten is een samenwerkingsverband tussen Takens Fine Art & Antiques en restauratieatelier Van Asten. In onze collectie vindt u de mooiste exclusieve meubels uit de 17e, 18e en vroeg 19e eeuw. . Ze zijn bij ons gekomen om een WordPress website te maken waar ze hun collectie op konden tonen. Er is een uniek design ontworpen met een creatieve uitstraling. Er is niet voor een webshop gekozen maar voor een mooie presentatie van de collectie waarbij bezoekers contact kunnen leggen via het contactformulier. Uiteraard is de collectie en de pagina's via het CMS zelf te beheren.

Bekijk website
...

...

Stroomkragt

Stroomkragt is een theater en entertainment bedrijf dat maatwerk theater mogelijkheden biedt voor bedrijven en organisaties. Voor Stroomkragt hebben wij een nieuwe website ontwikkeld met ons eigen CMS. Er is een design ontworpen met een creatieve uitstraling dat past bij het bedrijf. Alle diensten en theater mogelijkheden worden online gepresenteerd zodat online direct contact gelegd kan worden bij interesse.

Bekijk website

Wola.nl

Wola is een groothandel voor reinigingsproducten. In 2010 zijn ze bij ons gekomen voor het hosten van hun website. Enige tijd later hebben ze ons gevraagd om een nieuwe webshop voor ze ontwikkelen. Tijdens de ontwikkeling hebben we de wensen uitgewerkt en hebben we gekeken naar de opties. Daarbij is de keuze gevallen voor een maatwerk CMS. Het design is op maat samen met de klant ontworpen en daarbij hebben wij diverse modules en koppelingen gerealiseerd. Daarnaast maken ze gebruik van ons eigen ontwikkelde mailingtool voor het versturen van nieuwsbrieven. Sindsdien zijn wij hun vaste online partner in de doorontwikkeling en het onderhoud van de webshop

Bekijk webshop
...