pijl

Projecten

In de afgelopen jaren hebben wij met veel plezier gewerkt aan veelzijdige projecten. Voor grote en kleine bedrijven hebben we unieke websites en webshops gemaakt met een professioneel design. Dit deden we met het WordPress CMS of met een maatwerk beheer. Naast het ontwikkelen en onderhouden, beheren we veel van deze websites. Hieronder staan enkele recente projecten.

...

Kasteelovernachtingen.nl

Kasteelovernachtingen is een website met een eigen(zinnig) concept en een bijzonder karakter. Via de site worden accommodaties uit europa aangeboden die persoonlijk bezocht zijn. Voor Kasteelovernachtingen.nl hebben wij een maatwerk website ontwikkeld met Laravel. Via de site kunnen bezoeker filteren op kenmerken en zoeken naar hun gewenste accommodatie. Vervolgens kan er online een reservering aangevraagd worden. Met een maatwerk backend kan deze reservering verwerkt worden.

Bekijk website

...

Peacesleepers.nl

PeaceSleepers levert maatwerk bedden en accessoires voor kinderen kamers. Wij hebben een WordPress webshop ontwikkeld met maatwerk modules. Samen met de klant hebben we strategisch gesprekken gevoerd en gekeken wat bezoekers willen. Er is een webshop ontwikkeld met een uniek design dat aansluit bij de wensen van de bezoeker. Ook is er een chatfunctie ingebouwd om direct in contact te komen met de bezoeker.

Bekijk webshop

...

Lopharm BV.

Lopharm is inmiddels al meer dan 5 jaar klant bij Custom Website. Oorspronkelijk hebben wij de webshop gebouwd met maatwerk CMS. Na oplevering hebben wij veel modules voor ze ontwikkelend en hebben we recent een nieuw design voor ze gebouwd. Er is altijd nauw contact en overleg gebeurd met korte lijnen.

Bekijk webshop

...

Boosjes.com

Boosjes is een startend bedrijf dat online speelgoed voor kinderen verkoopt. Via een WordPress webshop hebben wij een e-commerce platform gebouwd met een automatische order koppeling naar exact. Het design is op maat ontwikkeld en wij doen de hosting en het onderhoud van het CMS.

Bekijk webshop

...

Kortingbon.App

Voor de OBS Brinkschool in Haren hebben wij een online webapplicatie ontwikkelend waar kortingbonnen op verkocht worden van de school. In deze kortingbonnen zitten acties van lokale bedrijven die de bezitters kunnen gebruiken in de winkel. Er is met Laravel een maatwerk software ontwikkeld waar in een dashboard de gegevens bijgehouden worden van de verkopen. Zo registreren we alle verkopen van elke klas zodat we ook de verdiensten per klas kunnen laten zien. Deze verdiensten worden door de school weer geinvesteerd in nieuwe materialen voor de school.

Bekijk webapplicatie

...

Extreemsoftslings.com

Voor Lift Tex hebben wij een nieuwe WordPress website gemaakt. Extreema is hun top line product welke ze een eigen exposure wouden geven. Er zijn strategisch gesprekken gevoerd gevoerd hoe we dit het beste konden doen. Vanuit het product hebben wij een responsive website ontworpen en gebouwd. Er is een uniek design gemaakt dat aansluit bij de bezoekers waar de unique selling points van de Extreema producten heel duidelijk naar voren komen.

Bekijk website

...

Knol's Koek

Knol's Koek is een lokaal bedrijf dat koeken maakt voor winkels en bedrijven in Groningen, Friesland en Drenthe. In de ontwikkeling van online hebben ze besloten een webshop te laten maken bij ons. Wij hebben gekeken naar de beste mogelijkheden die aansloten bij hun wensen en hebben samen besloten een WordPress webshop te ontwikkelen. Er is een maatwerk design gemaakt dat aansluit bij hun wensen waar bezoekers alle producten kunnen bestellen in de webshop.

Bekijk webshop

...

Stroomkragt

Stroomkragt is een theater en entertainment bedrijf dat maatwerk theater mogelijkheden biedt voor bedrijven en organisaties. Voor Stroomkragt hebben wij een nieuwe website ontwikkeld met ons eigen CMS. Er is een design ontworpen met een creatieve uitstraling dat past bij het bedrijf. Alle diensten en theater mogelijkheden worden online gepresenteerd zodat online direct contact gelegd kan worden bij interesse.

Bekijk website

...

Lichtpunt.nl

Lichtpunt is een bedrijf dat creatieve lichtoplossingen biedt bij het leveren en installeren van betrouwbare lichtinstallaties. Ze zochten een lokaal internetbureau en zijn via Google bij ons terecht gekomen. Na enkele persoonlijke overleggen zijn ze met ons in zee gegaan voor de ontwikkeling van een maatwerk website. Er is gekozen voor WordPress en een custom theme. Later is er een webshop module bij gemaakt.

Bekijk website

...

Future Tennis en Padel

Future Tennis zocht een bedrijf dat een nieuwe website kon maken die responsive was. Hiervoor zijn ze in hun netwerk op zoek gegaan naar een iemand die dit kon doen. Zo zijn ze uitgekomen bij patrick ( eigenaar Custom Website ). Samen is er gekeken naar wat de nieuwe website moest uitstralen en welke onderdelen erop moesten komen. Bezoekers moesten zich online kunnen aanmelden voor trainingen. Er is gekozen om dit te bouwen met WordPress met maatwerk plugins.

Bekijk website

...

iTradeCrypto.nl

iTradeCrypto is een project wat we zelf hebben bedacht. Het is een crypto aandelen registratie tool waar de actuele crypto koersen kan inzien. Daarbij kan je eigen gemaakte transacties registreren waarmee je de waardes van portfolio's kan bijhouden. Het project is ontwikkeld met Laravel en Angular. Hierdoor is de respons real time. Er zijn diverse API's gebruikt voor het ophalen van de actuele koersen. Daarbij is er een dashboard met grafieken en actuele waardes van je portfolio's die je zelf kan maken.

Bekijk website
...

Wola.nl

Wola is een groothandel voor reinigingsproducten. In 2010 zijn ze bij ons gekomen voor het hosten van hun website. Enige tijd later hebben ze ons gevraagd om een nieuwe webshop voor ze ontwikkelen. Tijdens de ontwikkeling hebben we de wensen uitgewerkt en hebben we gekeken naar de opties. Daarbij is de keuze gevallen voor een maatwerk CMS. Het design is op maat samen met de klant ontworpen en daarbij hebben wij diverse modules en koppelingen gerealiseerd. Daarnaast maken ze gebruik van ons eigen ontwikkelde mailingtool voor het versturen van nieuwsbrieven. Sindsdien zijn wij hun vaste online partner in de doorontwikkeling en het onderhoud van de webshop

Bekijk webshop

Custom Website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer