pijl

Klantenservice

Onze supportafdeling helpt u graag

Wij helpen klanten graag aan hun online succes. Voor vragen of hulp kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. U kunt ons per mail bereiken of via ons ticketsysteem.

Klantenservice Custom Website

Wij ondersteunen klanten bij hun vragen

Vragen en ondersteuning

Het kan voorkomen dat u ergens niet uitkomt of graag advies wilt hebben. Als full service internetbureau in Groningen kunt u altijd op ons rekenen. Wij bieden u premium support met goede bereikbaarheid.

Wij streven ernaar om uiterlijk de volgende dag te reageren. In de praktijk is dit echter vaak nog dezelfde dag. Bij acute problemen kunt u vrijwel direct een reactie verwachten.

Custom Website helpt u graag verder en heeft een online klantenportaal ontwikkeld. Daarmee kunnen wij u ook snel en efficiƫnt helpen.

Support aanvragen Lees ons kennen

Online Helpdesk

In ons online klantenportaal kunt u eenvoudig vragen stellen en tickets aanmaken.

24/7 bereikbaar

U kunt ons bereiken via telefoon en e-mail of ons klantenportaal. Onze support afdeling staat voor u klaar.

Snelle reactie

Wij reageren gemiddeld binnen enkele uren. U wordt altijd snel geholpen zodat u weer verder kunt.

Klantenservice bij Custom Website

Service met een persoonlijke aanpak

Managed hosting voor een veilige website

Onze servers zijn geoptimaliseerd voor snelle en betrouwbare websites en als internetbureau vinden wij veiligheid belangrijk. Daarom bieden wij een extreem veilige hosting aan met het ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging.

Wij sluiten met klanten een verwerkersovereenkomst af waarin afspraken worden gemaakt hoe we om dienen te gaan met de data van onze klanten.

Hierbij leveren wij vergaande support via e-mail en telefoon waarbij vragen en problemen zo snel mogelijk opgepakt en verholpen worden.

Meer over webhosting Neem contact op
klantenservice van Custom Website