Onze klantenservice helpt u graag

Wij helpen klanten graag aan hun online succes. Voor vragen of hulp kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. U kunt ons per mail bereiken of via ons ticketsysteem.

Neem contact op

Vragen en ondersteuning

Het kan voorkomen dat u ergens niet uitkomt of graag advies wilt hebben. Als full service internetbureau in Groningen kunt u altijd op ons rekenen. Wij bieden u premium support met goede bereikbaarheid.

Wij streven ernaar om uiterlijk de volgende dag te reageren. In de praktijk is dit echter vaak nog dezelfde dag. Bij acute problemen kunt u vrijwel direct een reactie verwachten. 

Custom Website helpt u graag verder en heeft een online klantenportaal ontwikkeld. Daarmee kunnen wij u ook snel en efficiënt helpen.

Support aanvragen

Online Helpdesk

In ons online klantenportaal kunt u eenvoudig vragen stellen en tickets aanmaken.

Altijd bereikbaar

U kunt ons bereiken via telefoon en e-mail of ons klantenportaal. Onze support afdeling staat voor u klaar.

Snelle reactie

Wij reageren gemiddeld binnen enkele uren op uw vraag. U wordt altijd snel geholpen zodat u weer verder kunt.

Hosting en veiligheid

U heeft een website laten maken bij Custom Website. Dan bieden wij u ook een onderhoudscontract aan voor zaken als hosting, onderhoud en beveiligen en updaten van de site. Alles voor een vast bedrag per maand. Met een 'onderhoudscontract' ontzorgen wij u. U heeft geen omkijken meer naar uw website.

Als u er niet uitkomt met het beheer, dan staat onze klantenservice voor u klaar. Kortom, met deze zeer complete service kunnen we op lange termijn een goed functionerende website garanderen.

  • Hosting & domeinnaam registratie
  • Zakelijke e-mailadressen
  • Website beveiliging
  • SSL-certificaat
  • Website back-ups
  • Plug-in updates
  • (WordPress) CMS updates
  • Malware scanning
  • Klantenservice

Meer informatie

Websitesupport nodig?

U kunt uw website zelf beheren via het content management systeem (CMS). Een website heeft echter ook onderhoud nodig. Hierbij kunt u denken het doorontwikkelen van een website, het optimaliseren ervan maar ook het plaatsen van content op een website. U kunt dit ook aan ons uitbesteden. Op een flexibele, snelle en overzichtelijke manier verwerken wij grote en kleine aanpassingen.

Kortom: wilt u een professioneel bedrijf dat uw website voor u kan onderhouden en doorontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan telefonisch via 050 7520 161. Mailen kan natuurlijk ook: info@customwebsite.nl.

Bekijk de mogelijkheden

Patrick de Vos

Als internetbureau in Groningen staan wij voor persoonlijke begeleiding en kwaliteit

-- Patrick de Vos, Custom Website