Klantenservice

Het kan voorkomen dat u ergens niet uit komt of graag advies wilt hebben. Als full service internetbureau in Groningen kunnen onze klanten altijd rekenen op uitstekende hulp bij vragen en problemen. Als u vragen heeft of ergens niet uit komt dan kunt u ons altijd bereiken per mail of telefoon. Ook hebben wij een online helpdesk met een handleiding beschikbaar. Mocht u er toch niet uit komen dan kunt u ook tijdelijk uw scherm met ons delen om mee te kijken.

Online helpdesk

Custom Website heeft een online helpdesk systeem ontwikkeld waar wij klanten snel en efficiënt kunnen helpen. Onze helpdesk voorziet u in documentatie, uitleg, gebruikershandleidingen en nieuws over updates. Via het klantenportaal kunt u ook altijd een ticket sturen die bij de helpdesk terecht komt. De meldingen en verzoeken kunnen 24/7 doorgeven worden en u heeft direct inzicht in al uw meldingen maar ook in oplossingen en historie. Deze tickets komen binnnen bij onze medewerkers die snel antwoorden geven op uw vragen.

Hoewel u via onze online helpdesk eenvoudig ons vragen kunt stellen kunt u ons ook bellen of mailen. Wij staan u graag te woord. Wij streven ernaar om uiterlijk de volgende dag te reageren, maar in de praktijk is dit vaak nog dezelfde dag. Bij acute problemen kunt u vrijwel direct een reactie verwachten.

Extra service nodig

Wij bieden voor klanten die meer support wensen een uitgebreide service mogelijkheid voor meer support en veiligheid. Dit houdt in dat wij binnen een dag reageren op uw verzoeken. Ook zorgen wij voor meer veiligheid door dagelijks een externe backup te maken van uw website data en deze regelmatig te controleren. 

Naast het standaard spamfilter wat op de webserver is geinstalleerd (Spamassassin) kunt u ook kiezen voor een uitgebreidere spamfilter. De inkomende email loopt dan via een zeer geavanceerd anti-spam cluster. Hiermee ben je voor 99 % verschoont van de dagelijkse spam. Wanneer uw emailaccount of mailserver onbereikbaar is zal het filter de email vasthouden totdat uw emailaccount of mailserver weer bereikbaar is. Indien deze weer bereikbaar is wordt alle email alsnog afgeleverd in uw emailaccount.

 

 

Waarom Custom Website

  • Full service internetbureau
  • Alles onder een dak
  • Snelle hosting
  • Maatwerk software oplossingen
  • Persoonlijk contact
  • Veilig en up-to-date CMS
  • Uitstekende support
Vraag adviesgesprek aan
Patrick de Vos

Als internetbureau in Groningen staan wij voor persoonlijke begeleiding en kwaliteit