Uw website is maatwerk!

Samen met onze klanten werken wij aan commerciële projecten en het bereiken van online succes. Met maatwerk oplossingen ontwikkelen wij websites op maat.

Neem contact op

Werkwijze

Een website laten maken kan een ingewikkeld en tijdrovend proces zijn. Een succesvol webproject herken je aan goede communicatie, snel zichtbaar resultaat en oplevering binnen budget. Bovendien is een professionele werkwijze flexibel genoeg om in te spelen op veranderingen.

1. Kennismaking

Wij zijn een full service internetbureau dat zich kenmerkt door haar persoonlijke aanpak. Daarom starten wij elke (eventuele) samenwerking met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

2. Strategie bepalen

Tijdens een orienterend gesprek leggen we uw wensen en eisen vast. We werken nauw samen en met korte brainstormsessies brengen we alles duidelijk in kaart. We kijken hierbij goed naar uw organisatie en de doelgroep.

3. Concept en Design

Als uw wensen en eisen duidelijk zijn dan kunnen wij dit uitwerken in elk gewenst design. U kunt beschrijven hoe u het design wilt hebben. Dat hij professioneel moet ogen en eenvoudig is in gebruik. Maar pas als we wireframes ontwerpen, kunnen we er zinnig over discussiëren. Daarom maken we al snel de eerste ruwe schetsen. We gaan in de weer met post-its, we schetsen en we brainstormen. Zo bespreken en analyseren we samen het concept.

4. Ontwikkelen en testen

Nadat het design ontwerp duidelijk is kunnen wij uw website gaan maken met het CMS. Het CMS is gebruiksvriendelijk en hiermee kunt u de website zelf onderhouden. Wij bouwen CMS systemen die voldoen aan de laatste technieken en bouwen een website het CMS op maat. Er zal nauw overleg zijn met u met diverse overlegmomenten om de website samen door te nemen en te testen. De projectmanager van Custom Website is verantwoordelijk voor de voortgang en doorlooptijden.

5. Training en oplevering

Nadat de content geplaatst is lopen wij altijd samen met de klant de website nog na. Wij controleren of de content er goed in staat, alles goed uitgelijnd is en of alles het goed doet. U krijgt daarbij uitleg hoe het beheer systeem (CMS) werkt en hoe u zelf de website kunt onderhouden. We nemen samen het eindresultaat door en doen waar nodig nog kleine aanpassingen. Pas als u 100% tevreden bent plaatsen wij de website online om ons eigen hosting platform.

6. Hosting en domeinregistratie

Wij zetten uw website live op het gewenste domein. Hiervoor faciliteren wij professionele hosting zodat de beschikbaarheid en performance van de website 24/7 wordt gegarandeerd. Dit doen wij met onze eigen servers in een goed beveiligde datacenter. Wij hebben 24/7 monitoring en maken dagelijks backups.

7. Onderhoud en nazorg

Nadat uw website online staat, laten wij u niet in de steek. Wij geven een uitstekende service en support bij het beheren van uw website. Ook onderhouden wij de beveiliging van uw website en houden wij uw CMS up-to-date. Wij bieden persoonlijke ondersteuning en staan graag voor u klaar.

8. Online marketing

Nadat uw website online is gezet kunnen wij ook de online marketing doen. Wij bieden online marketing om hoger in Google te komen. Wij bieden bewezen optimalisatie tools aan om uw website beter gevonden te laten worden.

Waarom Custom Website

  • Full service internetbureau
  • Alles onder een dak
  • Snelle hosting
  • Maatwerk software oplossingen
  • Persoonlijk contact
  • Veilig en up-to-date CMS
  • Uitstekende support
Vraag adviesgesprek aan
Patrick de Vos

Als internetbureau in Groningen staan wij voor persoonlijke begeleiding en kwaliteit

-- Patrick de Vos, Custom Website