pijl

Onze werkwijze

Uw website is maatwerk

Samen met onze klanten werken wij aan commerciële projecten en het bereiken van online succes. Met maatwerk oplossingen ontwikkelen wij professionele websites en webshops.

Bekijk het projectverloop
Werkwijze Custom Website

Een professionele werkwijze

Een website laten maken kan een ingewikkeld en tijdrovend proces zijn. Een succesvol webproject herken je aan een goede communicatie, snel zichtbaar resultaat en oplevering binnen budget. Bovendien is een professionele werkwijze flexibel genoeg om in te spelen op veranderingen.

Een doeltreffend resultaat staat bij ons voorop. Wij houden altijd rekening met de eindgebruiker. Na inventarisatie van de wensen, eisen en doelstellingen gaan wij voor u aan de slag en bouwen wij een website op maat.

Projectverloop website ontwikkeling

De eindgebruiker staat altijd voorop

1. Kennismaking

Wij zijn een full service internetbureau dat zich kenmerkt door haar persoonlijke aanpak. Daarom starten wij elke (eventuele) samenwerking met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

2. Strategie bepalen

Tijdens een oriënterend gesprek leggen we uw wensen en doelstellingen vast. We werken nauw samen en met korte brainstormsessies brengen we alles duidelijk in kaart. We kijken hierbij goed naar uw organisatie en de doelgroep.

3. Concept en Design

Als uw wensen en doelstellingen duidelijk zijn dan gaan wij dit uitwerken in een passend design. U kunt beschrijven hoe u het design wilt hebben. Dat hij professioneel moet ogen en eenvoudig is in gebruik. Maar pas als we wireframes ontwerpen, kunnen we er zinnig over discussiëren. Daarom maken we al snel de eerste ruwe schetsen. We gaan in de weer met post-its, we schetsen en we brainstormen. Zo bespreken en analyseren we samen het concept.

4. Ontwikkelen en Content

Nadat het design ontwerp duidelijk is kunnen wij uw website gaan maken met het CMS. Het CMS is gebruiksvriendelijk en hiermee kunt u de website zelf onderhouden. Wij bouwen websites die voldoen aan de laatste technieken en bouwen funtionaliteiten op maat. Er zal nauw overleg zijn met u met diverse overlegmomenten om content te plaatsen en te testen.

5. Testen en oplevering

De projectmanager van Custom Website is verantwoordelijk voor de voortgang en doorlooptijden. Nadat de content geplaatst is lopen wij altijd samen met de klant de website nog na. Wij controleren of de content er goed in staat, alles goed uitgelijnd is en of alles het goed doet. U krijgt daarbij uitleg hoe het beheer systeem (CMS) werkt en hoe u zelf de website kunt onderhouden. We nemen samen het eindresultaat door en doen waar nodig nog kleine aanpassingen. Pas als u 100% tevreden bent plaatsen wij de website online op uw eigen domein.

6. Hosting en domeinregistratie

Wij zetten uw website live op het gewenste domein. Hiervoor faciliteren wij professionele hosting zodat de beschikbaarheid en performance van de website 24/7 wordt gegarandeerd. Dit doen wij met onze eigen servers in een goed beveiligde datacenter. Wij hebben 24/7 monitoring en maken dagelijks backups.

7. Onderhoud en nazorg

Nadat uw website online staat, laten wij u niet in de steek. Wij geven een uitstekende service en support bij het beheren van uw website. Ook onderhouden wij de beveiliging van uw website en houden wij uw CMS up-to-date. Wij bieden persoonlijke ondersteuning en staan graag voor u klaar.

8. Online marketing

Nadat uw website online is gezet kunnen wij ook de online marketing doen. Wij bieden online marketing om hoger in Google te komen. Wij bieden bewezen optimalisatie tools aan om uw website beter gevonden te laten worden.

Start een project