pijl

Website laten maken

Maatwerk websites en WordPress

Een nieuwe website laten maken in Groningen? Wij ontwikkelen professionele websites met een unieke uitstraling voor ambitieuze klanten. U kunt een WordPress website laten maken met maatwerk oplossingen. Wij bouwen al bijna 20 jaar websites op maat.

Wat kost een WordPress website
shape Website laten maken

Laat een unieke website maken die eruit springt

Een succesvolle website maken we samen

Veel potentiële klanten zullen via computer of mobiel zoeken naar uw diensten of producten. Het is dus belangrijk dat uw website er professioneel uitziet en gebruiksvriendelijk is.

We denken graag met u mee hoe we samen een succesvolle website kunnen maken. Wij houden rekening met de techniek, uw doelstellingen en de online vindbaarheid. Bij Custom Website kunt u een website laten maken die voldoet aan al uw wensen.

Wij verzorgen alles van A tot Z

Maatwerk WordPress website

Geschikt voor tablet & mobiel

Al onze websites zijn geschikt voor zowel pc, tablet en mobiel. Uw website is dus gebruiksvriendelijk en goed leesbaar op alle apparaten in alle moderne browsers.

Website zelf beheren

Wij bouwen websites met WordPress of een maatwerk CMS. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. U kunt zelf de website onderhouden.

SSL-certificaat

Wij beveiligen uw website met een SSL-certificaat. Hiermee worden gegevens, die worden uitgewisseld via de website, beveiligd en is uw website beter vindbaar.

Geoptimaliseerd voor Google

Wij bouwen uw website met perfecte code. Hierdoor is uw website sneller en beter vindbaar. Om de statistieken te kunnen bekijken stellen wij Analytics in.

Onderhoud & beheer

Nadat uw website online staat voeren wij het website onderhoud voor u uit. Ook stellen we uw e-mailaccounts in en helpen u als er iets aan de hand is.

100% Tevredenheidsgarantie

Onze werkwijze is gericht op kwaliteit en op service. Wij willen dat u tevreden bent over het eindresultaat. Daarom zijn wij pas tevreden als u dat bent.

shape cirkel shape driehoek
WordPress website laten maken Groningen

Een responsive design laten maken dat overtuigt

Mobile First design met focus op conversie

Wij bouwen WordPress websites met een uniek webdesign en een professionele uitstraling. Een website is tenslotte het online visitekaartje van het bedrijf.

Hiervoor ontwerpen wij pagina's met wireframes waar de bezoeker centraal staat. We brainstormen en schetsen hoe we bezoekers het beste kunnen aanzetten tot actie.

Een website moet bezoekers converteren tot klanten. Daarom houden we, bij het ontwerpen van een nieuwe website, rekening met de gebruiksvriendelijkheid en uw doelen.

En omdat veel bezoekers met een mobiel op een website komen, ontwerpen we een overtuigend responsive design. Dat betekend dat we rekening houden met de unieke ervaring op tablet, mobiel en computer.

shape

WordPress website laten maken

Uw website zelf beheren met WordPress

Als u een nieuwe website laat maken dan wilt u deze natuurlijk zelf kunnen beheren. Daarom bouwen wij alle websites met een CMS (Content Management Systeem). Meestal is dit WordPress.

WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS waar u zonder technische kennis de website zelf kunt beheren. Eenvoudig kunt u pagina's aanpassen of aanmaken en foto's toevoegen. Wij bouwen WordPress websites die veilig en snel zijn. En met WordPress kan bijna alles. Voor WordPress maatwerk kunt u ook zeker bij ons terecht!

Wij ondersteunen onze klanten met een heldere instructie hoe het (WordPress) CMS werkt. We maken pagina's en het menu aan zodat u daarna de website zelf kunt beheren. En als u er even niet uit komt dan helpen wij u graag.

maatwerk website laten maken

Professionele WordPress website laten maken

Graag maken wij kennis met u. Dan bespreken wij uw wensen en doelstellingen.

Maak direct een afspraak
cirkel
website laten maken kosten

Wat kost een website laten maken

Wij krijgen vaak de vraag 'wat kost een WordPress website laten maken'. Hoeveel het maken van een website bij ons kost is niet in te schatten zonder vooraf meer informatie te hebben over de wensen en eisen. Alle websites die wij maken zijn gebruiksvriendelijk, responsive en zoekmachine vriendelijk.

Maar wij doen meer dan alleen een website maken. Het internet is namelijk constant in ontwikkeling. Dagelijks worden websites aangevallen door hackers. Als WordPress specialist weten we hoe belangrijk het is om updates door te voeren.

Wij nemen daarom het liefste alles voor u uit handen, van concept & ontwikkeling tot het hosten, onderhouden en beveiligen van uw website. Ook kunt u online marketing door ons laten uitvoeren.

Wilt u door ons een professionele WordPress website laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Graag bespreken we wat nodig is om een unieke indruk te maken.

Gesprek aanvragen Kosten website berekenen

Custom Website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer