pijl

Website laten maken

Professionele websites met maatwerk oplossingen

Maak een fris en overtuigende indruk met een professionele website. Voor ambitieuze bedrijven en organisaties ontwikkelen wij WordPress websites met een unieke uitstraling en een feilloze techniek die bijdragen aan hun online groei ambities.

Wat kost een WordPress website
shape Website laten maken

Modern, professioneel en uniek

Waarom een professionele website laten maken

Tegenwoordig is het belangrijk dat uw website eruit springt en er professioneel uitziet. Het kan potentiële klanten een goede indruk geven van wat je te bieden hebt en kan het vertrouwen in je bedrijf vergroten. Daarnaast kan een website ook zorgen voor meer zichtbaarheid en naamsbekendheid, wat kan leiden tot meer klanten en omzet.

Wij denken graag met u mee over hoe we samen een succesvolle website kunnen maken. Custom Website houdt rekening met de techniek, uw doelstellingen en de online vindbaarheid. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u een website laat maken die voldoet aan al uw wensen en behoeften.

Wij verzorgen alles van A tot Z

Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Uniek en modern design

Wij ontwerpen websites met een uniek en responsive design met een professionele uitstraling die aansluit bij uw huisstijl.

Gemakkelijk te beheren

Wij bouwen websites met WordPress. Dit is het meest gebruikte CMS ter wereld. Hierin kunt u eenvoudig de website zelf beheren.

Geschikt voor tablet en mobiel

Al onze websites zijn responsive en dus geschikt voor zowel pc, tablet en mobiel. Uw website is dus goed leesbaar op alle apparaten.

Geoptimaliseerd voor Google

Wij bouwen uw website met perfecte code en zorgen ervoor dat uw website razendsnel is. Ook installeren wij Google Analytics.

Hosting en onderhoud

Door te kiezen voor onze hosting in combinatie met een onderhoudsabonnement zorgen wij ervoor dat uw website goed blijft functioneren.

Veilig en up-to-date

Wij onderhoud het CMS en zorgen ervoor dat uw website up-to-date blijft. Ook maken wij backups en helpen u als er iets aan de hand is.

shape cirkel shape driehoek
WordPress website laten maken Groningen

Een professionele website laten maken dat overtuigt

Mobile First design met focus op conversie

Het laten maken van een professionele website is een proces dat aandacht en tijd vergt. Er zijn verschillende zaken waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe website aan alle wensen en eisen voldoet.

Een website is het online visitekaartje van uw bedrijf. Veel bezoekers komen tegenwoordig via een mobiel op uw website. Daarom ontwerpen wij een overtuigend responsive design. Dat betekend dat we rekening houden met de unieke ervaring op zowel tablet, mobiel en computer.

Hiervoor bepalen we vooraf uw doelgroep. Op basis van deze informatie kunnen we de website zo inrichten dat deze aansluit bij de behoeften en verwachtingen van de doelgroep. We brainstormen, schetsen en denken na over de keuze voor kleuren, afbeeldingen en de tone of voice.

shape

WordPress website laten maken

Uw website eenvoudig zelf beheren

Als u een nieuwe website laat maken, dan wilt u deze natuurlijk zelf kunnen beheren. Dit betekend dat u zelf een webpagina, afbeelding of product kunt toevoegen of een tekst aanpassen. Daarom bouwen wij alle websites met een CMS systeem (Content Management Systeem).

Het is belangrijk om te kiezen voor het CMS dat het beste aansluit bij jouw wensen en eisen. Let hierbij bijvoorbeeld op gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en veiligheid.

Wij bouwen websites vaak met WordPress. WordPress is een gebruiksvriendelijk CMS, waar u zonder technische kennis de website zelf kunt beheren. Met deze CMS kan bijna alles, door de vele thema's en plugins die beschikbaar zijn.

Maar ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Hierbij kunnen we unieke functionaliteiten maken die niet beschikbaar zijn in een standaard CMS.

maatwerk website laten maken

Professionele website laten maken

Laten we samen uw wensen en doelstellingen bespreken

Ik wil kennis maken
cirkel
website laten maken kosten

Professioneel en betaalbaar

Wat kost een website laten maken

Wij krijgen vaak de vraag: 'Wat kost een professionele website laten maken?' Hoeveel het maken van een website bij ons kost is niet in te schatten zonder vooraf meer informatie te hebben over de wensen en eisen. Alle websites die wij maken zijn gebruiksvriendelijk, responsive en zoekmachine vriendelijk.

Maar wij doen meer dan alleen een website maken. Het internet is namelijk constant in ontwikkeling. Dagelijks worden websites aangevallen door hackers. Als specialist weten we hoe belangrijk het is om updates door te voeren.

Wij nemen daarom het liefste alles voor u uit handen. Van concept en ontwikkeling tot het hosten, onderhouden en beveiligen van uw website. Ook kunt u online marketing door ons laten uitvoeren. Zodat uw website online goed vindbaar is.

Wilt u door ons een professionele website laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Graag bespreken we wat nodig is om een unieke indruk te maken.

Vrijblijvend gesprek aanvragen Kosten calculator