Professionele website laten maken

Wilt u een nieuwe website laten maken en zoekt u een website bouwer in Groningen die een website op maat kan maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bedenken, ontwikkelen en onderhouden websites voor grote en kleine bedrijven die u zelf kunt onderhouden met ons uitgebreide content management systeem (CMS). Bij ons kunt u een website laten maken volgens een vlekkeloze techniek zodat uw website responsive is en vindbaar in Google. 

Samen ontwikkelen wij uw website op maat

Op een persoonlijke manier bouwen wij een gebruiksvriendelijke en effectieve website die u zelf kunt onderhouden en met een webdesign dat aansluit bij uw identiteit en organisatie. Wij denken vanaf het begin mee over de wensen en bedenken samen een strategie om uw doelstellingen te realiseren. Wij zorgen voor een bijpassende structuur en een passend concept.

website laten maken

Responsive website laten maken geschikt voor mobiel, tablet en pc

Als website bouwer in Groningen zijn wij gespecialiseerd in het bedenken en bouwen van unieke websites met een overtuigend responsive design die geschikt zijn voor PC, tablet en mobiel. Wij schetsen en ontwikkelen wireframes waar de bezoeker centraal staat en beschrijven alle functionaliteiten. Wij zorgen ervoor dat jouw website logisch in elkaar steekt en gebruiksvriendelijk is.

Nadat het design ontworpen is, ontwikkelen wij uw website met het CMS. U krijgt een workshop waardoor je binnen enkele uren begrijpt hoe je zelf aanpassingen aan je website kunt doen. Zo kun je teksten aanpassen, menu's wijzigen en andere nodige veranderingen zelf doen. Uiteraard staan wij voor u klaar als u er niet uit komt. 

portfolio item huisartsenpraktijk raupp
portfolio item denderz
portfolio item bolwijn mediation

Wat kost een website laten maken

Wilt u een professionele en responsive website laten maken door een website bouwer in Groningen? Neem dan contact met ons op. Tegen betaalbare prijzen maken wij websites met een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem. Graag maken wij kennis met u en bespreken wij uw wensen en doelstellingen in een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Kennismaking gesprek aanvragen

Vraag adviesgesprek aan

Waarom Custom Website

  • Full service internetbureau
  • Alles onder een dak
  • Snelle hosting
  • Maatwerk software oplossingen
  • Persoonlijk contact
  • Veilig en up-to-date CMS
  • Uitstekende support
Patrick de Vos

Als internetbureau in Groningen staan wij voor persoonlijke begeleiding en kwaliteit