pijl

Webapplicatie laten ontwikkelen

Softwareoplossingen op maat

Zoekt u een webapplicatie ontwikkelaar in Groningen en wilt u een maatwerk webapplicatie laten ontwikkelen? Bij ons bent u dan aan het juiste adres. Wij bouwen maatwerk webapplicaties voor organisaties die specifieke wensen hebben en een hoge kwaliteit willen.

Bekijk de mogelijkheden
webapplicatie laten ontwikkelen

Slimme webapplicaties met bewezen technieken

Webapplicaties en softwareoplossingen op maat

Soms is standaard software niet genoeg. Voor bedrijven die een slimme webapplicatie nodig zijn ontwikkelen wij software op maat dat volledig is toegespitst op uw bedrijfsproces.

Wij maken applicaties die toegankelijk zijn via een webbrowser met bewezen technieken en van hoge kwaliteit. Geen uitdaging is ons te gek. Wij denken graag met u mee voor een goede oplossing.

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Hoogstaande webapplicatie ontwikkelingen

Intranet

Organiseer en verbind collega's binnen een intranet van uw organisatie. Medewerkers weten voortaan precies wat er speelt en moet gebeuren.

CRM Systeem

Organiseer klantgegevens in een CRM systeem. Registreer contactgegevens, contactmomenten en andere gegevens en digitaliseer uw bedrijf.

ERP systeem

Met een ERP verwerkt u alle processen van uw bedrijf in een online omgeving. Een ERP is kostenbeparend en wordt modulair gebouwd.

Planningssoftware

Plan taken en activiteiten in een online planningstool. Laat medewerkers efficienter werken zodat bedrijfsprocessen beter aansluiten.

API koppelingen

Koppel gegevens van verschillende programma's aan elkaar. Wij ontwikkelen betaalproviders, boekhoudpakketen en webapplicaties op maat.

Urenregistratie module

Een integrale oplossing nodig voor tijdregistratie? Bespaar tijd en behoud overzicht in gewerkte uren van je personeel en laat uren online registreren.

shape
webapplicatie laten ontwikkelen Groningen

Samen slimme applicaties maken

Wij stellen hoge eisen

Als website bouwer ontwikkelen wij naast websites ook toegankelijke en innovatieve webapplicatie software. Wij zijn gespecialiseerd in diverse softwareoplossingen die voldoen aan hoge eisen zoals:

  • gebruiksvriendelijkheid
  • snelheid
  • veiligheid

Wij vertalen uw applicatie wensen naar maatwerkoplossingen met hoge webstandaarden. Bij het ontwikkelen van de webapplicaties besteden we veel aandacht aan het gebruiksgemak en de bediening. Wij analyseren de user flow en focussen ons op het design en techniek.

We zijn betrokken en denken mee in de (on)mogelijheden van elke functionaliteit. Onze aanpak kenmerkt zich door een transparante en open pro actieve houding. Wij ontwikkelen webapplicaties op maat die aansluiten bij uw wensen.

Vraag vrijblijvend gesprek aan

Op zoek naar een webapplicatie ontwikkelaar in Groningen?

Laat ons internetbureau een professionele webapplicatie maken.

Gesprek aanvragen
shape cirkel driehoek

Een nauwe samenwerking met heldere communicatie

Samen maken we een webapplicatie die werkt

Het maken van een applicatie is specialistisch werk en vereist ervaring. Wij bouwen al jaren applicaties met PHP en Laravel en ontwikkelen kwalitatieve softwareoplossingen op maat.

Samen kijken wij naar software oplossingen die uw onderneming kan helpen. We denken mee, stellen vragen en bedenken hoe de applicatie eruit komt te zien. We brengen de processen in kaart en bespreken hoe de webapplicatie moet werken.

Tijdens het bouwen werken we nauw samen met de gebruikers. Dit doen we omdat we dan input krijgen of de applicatie werkt zoals het moet maar ook of het gebruiksvriendelijk is.

Wij focussen ons op kwaliteit en verzorgen naast de ontwikkeling ook de doorontwikkeling en het onderhoud.

Maak een afspraak
webapplicatie laten maken