pijl

Webshop laten maken

WooCommerce webshop & Maatwerk

Een succesvolle webshop is gebruiksvriendelijk, snel en heeft betalende klanten. Ook is deze eenvoudig te beheren en goed vindbaar in Google. Wilt u een maatwerk webshop laten maken in Groningen? Wij bouwen uw webshop met een unieke template en maatwerk software-integraties.

Informeer naar de mogelijkheden
Webshop laten maken Groningen

Start direct met online producten verkopen

Een professionele webshop laten maken

Wij maken winstgevende webshops op maat met een uniek design en bewezen technieken als WordPress. Wij denken proactief mee, adviseren u en bedenken wat nodig is om een succesvolle webshop voor u te maken.

Bij ons kunt u een webshop laten maken met WooCommerce en met maatwerk oplossingen. Wij bouwen een professionele webshop die u zelf kunt beheren en die volledig aansluit bij uw wensen. Daarnaast letten wij op de gebruiksvriendelijkheid voor u en de bezoeker van de shop.

Wij regelen alles voor uw WooCommerce webshop

Webshop op maat laten maken

Geschikt voor tablet en mobiel

Al onze webshops zijn geschikt voor zowel pc, tablet en mobiel. Uw shop is gebruiksvriendelijk en goed leesbaar op alle apparaten en in alle moderne browsers.

Webshop zelf beheren

Wij bouwen webshops vaak met WooCommerce, het meest gebruikte CMS ter wereld. Hiermee kunt u op elk moment zelf de website aanpassen en onderhouden.

SSL-certificaat

Gegevens die via de webshop worden uitgewisseld, worden met de SSL verbinding beveiligd. Door het SSL-certificaat is uw webshop ook beter vindbaar in Google.

Geoptimaliseerd voor Google

Wij bouwen uw webshop met perfecte code. Hierdoor is uw webshop sneller en beter vindbaar. Daarnaast bouwen we Google Analytics in, waarmee je statistieken kunt bekijken.

Onderhoud en beheer

Ook na oplevering van uw webshop staan wij voor u klaar. Wij kunnen de webshop voor u onderhouden en beheren. Ook helpen we bij het instellen van e-mailaccounts.

100% Tevredenheidsgarantie

Custom Website staat voor service en kwaliteit. Als u bij ons een webshop laat maken dan krijgt u hier een 100% tevredenheidsgarantie bij. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

shape

Persoonlijke begeleiding en eerlijk advies

Een succesvolle webshop is gebruiksvriendelijk en intuïtief

Wilt u een eigen webshop beginnen? Of bent u op zoek naar een bedrijf in Groningen die een nieuwe webshop kan maken? Met onze expertise in het bouwen van maatwerk webshops, maar ook het hosten en online vindbaar maken, kunt u een gebruiksvriendelijke en winstgevende webshop laten ontwikkelen.

Met een persoonlijke aanpak bekijken we samen wat nodig is om een succesvolle webshop te maken. We bekijken welk design bij uw bedrijf past en hoe u de webshop zelf wilt gaan beheren.

Wij denken mee bij belangrijke vragen als: wie is uw doelgroep, hoe wilt u de producten verkopen, welke eigenschappen hebben de producten, wat worden de categorieën en hoe moeten klanten kunnen bestellen en betalen.

Graag helpen wij u bij het starten van een eigen webshop.

Webshop laten maken in Groningen

Benieuwd wat een webshop laten maken kost?

Graag bespreken we uw wensen en doelstellingen.

Maak een afspraak
shape
Maatwerk webshop laten maken

Zet webshop bezoekers om in klanten

Laat een unieke webshop maken met hoge conversie

Een professionele webshop heeft een eigen huisstijl en heeft een unieke shopervaring voor de bezoeker. Daarom ontwerpen wij een responsive webdesign met een hoge conversie die de bezoeker omzet in klanten.

We ontwerpen een aantrekkelijk en professioneel design met een goed georganiseerd aanbod van producten. Na goedkeuring van het design gaan wij het design omzetten met bewezen technieken als WordPress die snel en efficiënt werken en de veiligheid van klantgegevens waarborgen.

Tijdens het ontwikkelen van uw webshop hebben we regelmatig contact met elkaar en bespreken we de voortgang die we geboekt hebben. Wilt u ook een professionele webshop laten maken? Neem dan contact met ons op.

Bekijk enkele webdesigns
shape cirkel

Laat uw webshop met WooCommerce bouwen

Uw webshop eenvoudig zelf beheren en inrichten

Wij bouwen webshops die gemakkelijk in beheer zijn. Elke webshop wordt gebouwd met een CMS (Content Management Systeem). Vaak is dit WordPress met de webshop plugin WooCommerce.

In het CMS zitten alle functionaliteiten om een succesvolle webwinkel zelf te onderhouden. U beheert de producten, klanten en bestellingen zelf. Hier voert u de dagelijkse werkzaamheden mee uit.

Wilt u het iets automatiseren of een koppeling met een boekhoudpakket? Geen probleem. Wij bouwen ook maatwerk webshops met specifieke functionaliteiten.

WordPress webshop laten maken
webshop laten maken Groningen

Een professionele webshop is snel, veilig en op maat

Wat kost een webshop laten maken

Een WooCommerce webshop bouwen wij vanaf € 2750,-. Hiervoor krijgt u een WordPress webshop met een template design. Wij helpen u bij het opzetten en inrichten van de webshop en zorgen voor een passend design in uw eigen huisstijl. Als de webshop online staat kunt u deze zelf beheren in het WordPress CMS.

Een maatwerk webshop bouwen wij vanaf € 4500,-. Het design maken we dan op maat. We gaan dan ook bekijken hoe we de webshop in de markt kunnen gaan zetten. Denk hierbij aan de online vindbaarheid en het adverteren in Google. Ook kijken we dan naar koppelingen met Bol.com en bijvoorbeeld Marktplaats.

Wij nemen graag alles voor u uit handen, van concept en ontwikkeling tot het hosten, onderhouden en beveiligen van uw webshop.

Maak een afspraak