pijl

Webshop laten maken

WooCommerce webshop & Maatwerk

Een succesvolle webshop is gebruiksvriendelijk, snel en heeft de juiste call to action. Ook is deze eenvoudig te beheren en goed vindbaar in Google. Wanneer u een webshop wilt laten maken bij Custom Website, kunt u er vanuit gaan dat bovenstaande het geval is. Wij bouwen WooCommerce webshops en custom webshops met een unieke template en maatwerk software-integraties.

Informeer naar de mogelijkheden
Webshop laten maken Groningen

Start direct met online producten verkopen

Een professionele webshop laten maken

Wij maken winstgevende webshops die uniek zijn. Wij denken pro actief mee, adviseren u en bedenken wat nodig is om een succesvolle webshop voor u te maken.

Wij hebben ervaring met WooCommerce webshops en maatwerk oplossingen voor een professionele webshop die u zelf kunt beheren en volledig aansluiten bij uw wensen. Een webshop laten maken doet u bij Custom Website.

Wij regelen alles voor uw WooCommerce webshop

Webshop ontwikkeling op maat

Geschikt voor tablet & mobiel

Al onze webhops zijn geschikt voor zowel pc, tablet en mobiel. Uw website is dus gebruiksvriendelijk en goed leesbaar op alle apparaten en in alle moderne browsers.

Webshop zelf beheren

Wij bouwen webshops vaak met WooCommerce, het meest gebruikte CMS ter wereld. U kunt op elk moment zelf de website aanpassen en onderhouden.

SSL-certificaat

Wij beveiligen uw webshop met een SSL-certificaat. Hiermee worden gegevens, die worden uitgewisseld via de webshop, beveiligd. Ook is uw webshop beter vindbaar.

Geoptimaliseerd voor Google

Wij bouwen uw webshop met perfecte code. Hierdoor is je webshop sneller en beter vindbaar. Daarnaast bouwen we Google Analytics in waarmee je statistieken kunt bekijken.

Onderhoud & beheer

Ook na oplevering van uw webshop zit u bij ons goed. Wij voeren het website onderhoud voor u uit. Ook helpen we bij het instellen van e-mailaccounts en zijn er voor u als er iets aan de hand is.

100% Tevredenheidsgarantie

Onze werkwijze is gericht op kwaliteit, maar ook op service. Als u bij ons een webshop laat maken dan krijgt u hier een 100% tevredenheidsgarantie bij. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

shape

Persoonlijke begeleiding en eerlijk advies

Een succesvolle webshop maken we samen

Wilt u een eigen webshop beginnen? Of bent u op zoek naar een bedrijf die een nieuwe webshop kan maken? Met onze expertise in het bouwen van maatwerk webshops, maar ook het hosten en online vindbaar maken, kunt u een gebruiksvriendelijke en winstgevende webshop laten ontwikkelen.

Met een persoonlijke aanpak bekijken we samen wat nodig is om een succesvolle webshop te maken. We bekijken welk design bij uw bedrijf past en hoe u de webshop zelf wilt gaan beheren.

Wij denken mee bij belangrijke vragen als; wie is uw doelgroep, hoe wilt u de producten verkopen, welke eigenschappen hebben de producten, wat worden de categorieën en hoe moeten klanten kunnen bestellen en betalen.

Graag helpen wij u bij het starten van een eigen webshop.

Webshop laten maken in Groningen

Een succesvolle webshop laten maken?

Graag maken wij kennis met u. Dan bespreken wij uw wensen en doelstellingen.

Maak direct een afspraak
shape
Maatwerk webshop laten maken

Zet bezoekers van uw webshop om in klanten

Een unieke webshop met hoge conversie maken

Een professionele webshop heeft een eigen huisstijl en heeft een unieke shopervaring voor de bezoeker. Daarom schetsen we wireframes hoe we bezoekers willen aanzetten tot een aankoop.

Wij ontwerpen een responsive webdesign met een hoge conversie die de bezoeker omzet in klanten. We ontwerpen een professioneel design waar de producten goed gepresenteerd worden en eenvoudig besteld kunnen worden.

Na goedkeuring van het design gaan wij het design omzetten naar perfecte code zodat de webshop goed functioneert in alle browsers. Tijdens de bouwfase hebben we regelmatig contact met elkaar en bespreken we de voortgang die we geboekt hebben.

Bekijk enkele webdesigns
shape cirkel

Beheer uw webshop zelf met een WooCommerce CMS

Uw webshop eenvoudig zelf beheren en inrichten

Wij bouwen webshops die gemakkelijk in beheer zijn. Elke webshop wordt gebouwd met een CMS (Content Management Systeem). Vaak is dit WordPress met de webshop plugin WooCommerce.

In het CMS zitten alle functionaliteiten om een succesvolle webwinkel zelf te onderhouden. U beheert de producten, klanten en bestellingen zelf. Hier voert u de dagelijkse werkzaamheden mee uit.

Wilt u het iets automatiseren of een koppeling met een boekhoudpakket? Geen probleem. Wij bouwen ook maatwerk webshops met specifieke functionaliteiten.

WordPress webshop laten maken
webshop laten maken Groningen

Een professionele webshop is snel, veilig en op maat

Wat kost een webshop laten maken

Een WooCommerce webshop bouwen wij vanaf € 2750,- Hiervoor krijgt u een WordPress webshop met een template design. Wij helpen u bij het opzetten en inrichten van de webshop en zorgen voor een passend design in uw eigen huisstijl. Als de webshop online staat kunt u deze zelf beheren in het WordPress CMS.

Een maatwerk webshop bouwen wij vanaf € 4500,- Het design maken we dan op maat. We gaan dan ook bekijken hoe we de webshop in de markt kunnen gaan zetten. Denk hierbij aan de online vindbaarheid en het adverteren in Google. Ook kijken we dan naar koppelingen met Bol.com en bijvoorbeeld marktplaats.

Wij nemen graag alles voor u uit handen, van concept & ontwikkeling tot het hosten, onderhouden en beveiligen van uw webshop. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Custom Website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer