pijl

Website laten maken Groningen

Bent u op zoek naar een betrouwbare WordPress specialist om een website te laten maken in Groningen? Bij ons kunt u een maatwerk maken laten maken in WordPress die goed vindbaar is in Google. Wij zijn een Gronings internetbureau dat specialist is op het gebied van WordPress en maatwerk development.

Maak mijn website
Webbouwer afbeelding

Porfessionele en betaalbare websites

Waarom bij ons een website laten maken in Groningen

Een website laten maken in Groningen doet u bij ons! Wij zijn een professioneel internetbureau en hebben meer dan 15 jaar ervaring.

Wij bouwen betaalbare en professionele websites, die u eenvoudig zelf kunt beheren met WordPress. Zo kunt u gemakkelijk zelf teksten en afbeeldingen aanpassen of toevoegen. U kunt kiezen voor het gebruiken van een template, die wij omzetten in uw huisstijl. Zo houd u de kosten extra laag.

Daarnaast maken wij vaak maatwerk websites, zodat de site nog meer in de details aan uw wensen voldoet. Alle websites die wij bouwen zijn gebruiksvriendelijk, responsive en zoekmachine vriendelijk.

Een full service internetbureau in Groningen

Professionele website laten maken

Responsive design

Wij ontwerpen uw website met een responsive design, waar u bezoekers mee overtuigt. Zo ziet de site er op elk apparaat goed uit en werkt hij gebruiksvriendelijk.

Website zelf beheren

Onze websites zijn niet alleen gebruiksvriendelijk voor de bezoeker, maar ook voor u als beheerder. Wij werken met een CMS, zodat u gemakkelijk zelf teksten en afbeeldingen kunt aanpassen of toevoegen.

100% tevredenheidsgarantie

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. De website gaat pas online als hij helemaal naar uw wensen is. Bij ons kunt u rekenen op onze 100% tevredenheidsgarantie.

Website laten maken in Groningen?

Wat uw wens ook is, onze programmeurs maken de idee├źn concreet.

Een gebruiksvriendelijke website laten maken

Een responsive design dat bezoekers overtuigd

Bij ons kunt u een website laten maken in Groningen. Dan krijgt u een professionele website die bezoekers overtuigd. Custom Website maakt een gebruiksvriendelijk webdesign die er niet alleen goed uitziet, maar ook bezoekers converteert.

Wij ontwerpen een overtuigend responsive design. Hierbij houden we rekening met een unieke ervaring op pc, tablet en mobiel. Zodat de site er op alle apparaten goed uitziet en gebruiksvriendelijk werkt.

Om een converterende website te maken ontwerpen wij pagina's met wireframes waar de bezoeker centraal staat. We brainstormen en schetsen hoe we bezoekers het beste kunnen overtuigen.

Veel klanten in Groningen hebben al een overtuigende responsive website laten maken bij ons. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend adviesgesprek, om uw doelen en wensen te bespreken.

Mobile first afbeelding
Route naar succes afbeelding

Wij bouwen zoekmachine vriendelijke websites

Een vindbare website in Groningen en omgeving

Als specialist weten we hoe belangrijk het is een website te laten maken die vindbaar is in Google. Daarom bouwen wij niet alleen maar zoekmachine vriendelijke websites, maar kunnen wij ook uw online marketing verzorgen. Onze online marketeers kunnen u helpen bij:

  • Zoekmachine optimalisatie;
  • Google Ads;
  • Website optimalisatie;
  • Website conversie.

Met online marketing maken wij uw website vindbaar, bijvoorbeeld alleen in Groningen of in heel Nederland. Wilt u ook een website laten maken die vindbaar is in Google? Op ons kantoor in Groningen leggen wij u graag uit hoe wij een professionele website maken die vindbaar is.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

De voordelen op een rijtje

Uniek responsive design

Zoekmachine vriendelijk

Eenvoudig zelf beheren

WordPress (maatwerk) website

Technisch perfecte code

Professioneel en betaalbaar