Online marketing

Zelfs met een gering budget kunt u toch een website laten maken die hoog in Google staat. Wij behalen meer rendement door een gerichte website marketing strategie te bepalen. Hierin halen wij het maximale rendement uit uw online marketing budget door te sturen op een vooraf besproken strategie met reeële doelstellingen.

Verder geven we online marketing tips en begeleiden na oplevering de optimalisatie en conversie voor een hoge vindbaarbaarheid in Google en optimale prestatie van uw website.

Online marketing feiten

 • Content marketing is 31% goedkoper dan SEA
 • De ROI van content marketing de afgelopen 3 jaar met 300% gestegen
 • 62% van de bedrijven besteden hun content marketing uit
 • Relevante e-mail marketing leidt tot 18% hogere omzet

SEO zoekmachine optimalisatie

Met zoekmachine optimalisatie wordt uw website beter gevonden. Wij helpen u graag om beter vindbaar te zijn in Google. Om een goed resultaat te krijgen en meer bezoekers op uw website te krijgen voeren wij verschillende zoekmachine optimalisatie doelstellingen uit.

Wij analyseren uw website op keywords, content, knelpunten en optimaliseren dezen. Wij schrijven content voor landingspagina's en doen uw linkbuilding.

google adwords zoekverkeer

Online adverteren met AdWords

Een toppositie in Google kunt u snel bereiken door, met uw eigen budget, advertentieruimte aan te kopen via Google AdWords. Met een zoekmachine Google Adwords campagne betaalt u voor gerichte bezoekers met adverteren. Wij zetten uw Google Adwords campagnes op en u beheert zelf uw budget.

Naast Adwords bieden wij Affiliate koppelingen aan zoals voor kieskeurig.nl en tweakers.net om online producten te verkopen. Ons webshop systeem beschikt over deze koppeling waarmee online adverteren eenvoudig gemaakt wordt.

Uw website conversie verbeteren

Wij verbeteren uw website conversie door met website analyses de knelpunten te vinden. U krijgt een beter functionerende en gebruiksvriendelijkere website. Wilt u ook de conversie op uw website verhogen? Neem dan contact met ons op. 

google analytics conversie

E-mailmarketing laten uitvoeren

Wilt u nieuwsbrieven versturen naar al uw relaties met email software? Met ons online email software systeem kunt u eenvoudig nieuwsbrieven maken en versturen. Per doelgroepsegment kunt u een nieuwsbrief versturen in uw eigen huisstijl. Wij hebben in email software met mailing tools in ons website CMS.

Waarom Custom Website

 • Full service internetbureau
 • Alles onder een dak
 • Snelle hosting
 • Maatwerk software oplossingen
 • Persoonlijk contact
 • Veilig en up-to-date CMS
 • Uitstekende support
Vraag adviesgesprek aan
Patrick de Vos

Als internetbureau in Groningen staan wij voor persoonlijke begeleiding en kwaliteit