pijl

Online adverteren met Google Ads (SEA)

Adverteren op Google

Wij zijn Google Ads specialist in Groningen en ondersteunen klanten bij hun online adverteer campagnes. Met een doordachte marketing strategie beheren wij succesvolle online campagneprestaties en optimaliseren wij het klikbudget.

Bekijk de voordelen
Google ads adverteren

Meer relevante bezoekers op uw website

Bereik potentiële klanten met Google Ads

Gebruik Google Ads (SEA) om uw bedrijf te promoten in online zoekresultaten. Ons Google Ads bureau zet zich in om kwalitatieve advertenties te maken waarmee u u gerichte bezoekers kunt bereiken.

Wij bedenken nieuwe campagnes, onderzoeken welke het meest geschikt zijn en richten de advertentie groepen voor u in. Daarna beheren wij uw klikbudget en optimaliseren wij de klikkosten.

Google ads uitvoeren

Met Google Ads bepaalt u zelf uw campagne budget

De voordelen van online adverteren met Google Ads

Google Ads is het grootste platform dat wordt gebruikt voor online adverteren. U betaald met Google Ads per klik en waardoor u zelf controle over uw uitgaven heeft.

Wij hebben jaren ervaring in het opzetten, onderhouden en optimaliseren van Google Ads campagnes. Wij zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van advertentie campagnes en zorgen voor lagere klikkosten. Hieronder vindt u enkele voordelen van online adverteren:

  • Verhogen van uw zichtbaarheid (niet verwarren met zoekmachine optimalisatie) in de meest gebruikte zoekmachine Google
  • Vertoon uw advertentie alleen aan mensen die zoeken op door u opgegeven zoekwoorden
  • Adverteer in heel Nederland, of alleen in uw regio
  • Betaal slechts als iemand op uw advertentie klikt en uw website bezoekt
  • Wij sturen maandelijkse rapportage
  • Stel zelf uw maximale Google Ads budget in en pas het aan wanneer u wilt
Start met online adverteren
Google ads laten uitvoeren
Google Ads laten uitvoeren Groningen

Gerichte advertenties met Google Ads

Kosten Google Ads laten uitvoeren

Als Google Ads expert gaan we samen op zoek naar de juiste strategie. Wij richten uw Ads campagne in en monitoren en rapporteren maandelijks de resultaten. Door elke maand de campagne te blijven analyseren en bij te sturen zorgen wij voor het grootste rendement in online adverteren.

Wilt u ook direct bovenaan in Google komen met Google Ads? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Graag brengen wij een gepaste offerte uit als u een Google Ads campagne wilt laten opzetten of beheren.

SEA advies aanvragen