Webhosting voor zakelijke websites

Zoekt u een betrouwbare website hosting partij voor uw zakelijke website? Host u site dan in ons betrouwbare hosting netwerk. Wij hebben shared webhosting pakketten voor een snelle en stabiele website.

Neem contact op

Betrouwbare en goede webhosting partner

Het hebben van een betrouwbaar en goed webhosting netwerk is erg belangrijk als u wilt dat uw website dagelijks goed bereikbaar is. Uw website en uw e-mail dienen 24 uur per dag beschikbaar te zijn. Onze webhosting netwerk heeft een uptime van 99,9% en is razendsnel met het internet verbonden. Wij zijn een ideale partner om uw website online te laten hosten.

Shared webhosting

Razendsnelle webhosting op Nederlandse SSD servers. Inclusief domeinnaam en e-mail. Gratis premium support.

VPS webhosting

Een eigen privé VPS server die u met niemand deelt? Bekijk de mogelijkheden! Technologische geavanceerde VPS servers.

Domein en e-mail

Wij registreren uw domein binnen enkele uren en u kunt met onze hosting direct gebruik maken van uw e-mail.

Goedkope webhosting in ons betrouwbare netwerk

Als goedkope webhosting partner kunt u bij ons uw website laten hosten met shared webhosting en vps hosting. Wij bieden de beste webhosting aan voor zowel zakelijke en particuliere websites. Voor een lage prijs is webhosting en domeinnaam registratie mogelijk. Ons webhosting netwerk met servers staan bekend als stabiel en van zeer hoge kwaliteit. Met een uitstekende support en SLA contracten bieden wij een optimale beschikbaarheid van onze server hosting pakketten.

Goedkope webhosting voor zakelijke websitesOns betrouwbare hosting is optimaal beveiligd

Onze goede webhosting pakketten bestaan uit internet ruimte, dataverkeer, e-mailadressen, virusscan, spamfilter, uitgebreide statistieken en domeinnaam registratie. Daarnaast zijn al onze hosting servers optimaal beveiligd, om ongewenste internet bezoekers tegen te houden.

Wij zijn sinds 2000 gespecialiseerd in het bouwen, beheren en hosten van complexe website database systemen. Op onze servers wordt gebruik gemaakt van betrouwbare hardware uit het hoogste kwaliteitssegment en de beste en meest stabiele software. Zo kunt u rekenen op een ongekende betrouwbaarheid van uw webhosting.

Patrick de Vos

Als internetbureau in Groningen staan wij voor persoonlijke begeleiding en kwaliteit

-- Patrick de Vos, Custom Website