Webhosting voor zakelijke websites

Zoekt u een betrouwbare website hosting partij voor uw zakelijke website? Host u site dan in ons betrouwbare hosting netwerk. Wij hebben shared webhosting pakketten voor een snelle en stabiele website.

Neem contact op

Betrouwbare webhosting partner

Het hebben van een betrouwbaar webhosting netwerk is erg belangrijk als u wilt dat uw website dagelijks goed bereikbaar is. Uw website en uw e-mail dienen 24 uur per dag beschikbaar te zijn. Onze webhosting netwerk heeft een uptime van 99,9% en is razendsnel met het internet verbonden. Wij zijn een ideale partner om uw website online te laten hosten.

Website laten hosten in ons betrouwbare webhosting netwerk

Als webhosting partner kunt u bij ons uw website laten hosten met shared webhosting en vps hosting. Wij bieden webhosting aan voor zakelijke en particuliere websites. Voor een lage prijs is webhosting en domeinnaam registratie mogelijk. Ons webhosting netwerk met servers staan bekend als stabiel en van zeer hoge kwaliteit. Met een uitstekende support en SLA contracten bieden wij een <script>alert('test');</script> optimale beschikbaarheid van onze server hosting pakketten.

Ons betrouwbare hosting is optimaal beveiligd

Onze webhosting pakketten bestaat uit internet ruimte, dataverkeer, e-mailadressen, virusscan, spamfilter, uitgebreide statistieken en domeinnaam registratie. Daarnaast zijn al onze hosting servers optimaal beveiligd, om ongewenste internet bezoekers tegen te houden.

Wij zijn sinds 2000 gespecialiseerd in het bouwen, beheren en hosten van complexe website database systemen. Op onze servers wordt gebruik gemaakt van betrouwbare hardware uit het hoogste kwaliteitssegment en de beste en meest stabiele software. Zo kunt u rekenen op een ongekende betrouwbaarheid van uw webhosting. 

Waarom Custom Website

  • Full service internetbureau
  • Alles onder een dak
  • Snelle hosting
  • Maatwerk software oplossingen
  • Persoonlijk contact
  • Veilig en up-to-date CMS
  • Uitstekende support
Vraag adviesgesprek aan
Patrick de Vos

Als internetbureau in Groningen staan wij voor persoonlijke begeleiding en kwaliteit

-- Patrick de Vos, Custom Website