Webhosting voor zakelijke websites

Zoekt u een betrouwbare website hosting partij voor uw zakelijke website? Host u site dan in ons betrouwbare hosting netwerk. Wij hebben shared webhosting pakketten voor een snelle en stabiele website.

Neem contact op

Veilige hosting voor uw website

Onze servers zijn geoptimaliseerd voor snelle en betrouwbare websites en als internetbureau vinden wij veiligheid belangrijk. Daarom bieden wij een extreem veilige hosting aan met het ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging. Daarnaast sluiten wij een verwerkersovereenkomst af waarin afspraken worden gemaakt hoe we om dienen te gaan met de data van onze klanten.

Managed Webhosting

Wij bieden onze klanten snelle en veilige webhosting aan op onze eigen krachtige servers.

Veiligheid en Updates

Wij maken dagelijks backups van uw gegevens en updaten regelmatig het CMS en plugins.

Goede webhosting Groningen

Hostingpakketten

Als u een website heeft laten maken bij Custom Website, dan kunt u bij ons de website laten hosting. Wij hosten grote en kleine websites en bieden webhosting aan voor een scherpe prijs. Met onze webhosting staat uw website veilig online.

Bij onze webhostingpakketten bieden wij domeinregistratie met e-mail faciliteiten voor een vast bedrag per maand.

  • SSD Schijfruimte
  • Fair use bandbreedte
  • Zakelijke E-mail accounts
  • Duidelijke SLA's met snelle reactietijden
  • Professionele support
  • Dagelijkse backups
  • Geen oprichtkosten

Bekijk onze hostingpakketten

Betrouwbare webhosting partner

Het hebben van een betrouwbaar webhosting netwerk is erg belangrijk als u wilt dat uw website dagelijks goed bereikbaar is. Uw website en uw e-mail dienen 24 uur per dag beschikbaar te zijn. Onze webhosting netwerk heeft een uptime van 99,9% en is razendsnel met het internet verbonden.

Wij zijn een ideale partner om uw website online te laten hosten. Wij leveren vergaande support via e-mail en telefoon waarbij vragen en problemen zo snel mogelijk opgepakt en verholpen worden.

Bekijk onze klantenservice

veilige webhosting