pijl

Domeinnaam registratie

Domeinen en e-mail faciliteiten

Registreer eenvoudig en snel uw domeinnaam bij ons. Maak daarbij gebruik van onze e-mail faciliteiten en profiteer van onze lage tarieven. Wij registreren alle domeinnamen zoals .nl, .com of bijvoorbeeld .eu domein.

Registreer je domein
domeinnaam registreren

Soms is standaard software gewoon niet genoeg

Domeinnaam registreren

Domeinnaam registratie en hosting zijn van groot belang voor een professionele website. Met een domeinnaam wordt het webadres bedoeld waar uw website op te bereiken is. Wij registreren alle domeinnaam extensies die beschikbaar zijn. Registreer uw domeinnaam bij ons tegen voordelige tarieven.

domeinnamen registreren

webapplicatie en softwareoplossingen op maat

Het registreren van de juiste domeinnaam extensie

Er zijn vele soorten domeinnaam extensies die u kunt registreren voor uw nieuwe domeinnaam. De belangrijkste extensie voor de Nederlandse markt is vanzelfsprekend de .nl extensie. Maar zo kunt u ook goedkoop een .eu , .com , .net of .org domein extensie laten registreren als u buiten Nederland actief bent.

Tevens is het verstandig om meerdere domeinnaam extensies te registreren zodat niemand anders dit kan doen. Met een goed gekozen domeinnaam kan iemand u eenvoudig vinden en wordt u goed gevonden in zoekmachines. Custom Website registreert voordelig alle mogelijke domeinnamen voor u.

registreer domein naam
pijl
Domeinnaam laten registreren

webapplicatie en softwareoplossingen op maat

Domeinregistratie en hosting eenvoudig geregeld

Naast goedkoop een domeinnaam registreren, regelen wij ook de hosting zodat uw website online komt te staan. Denk hierbij aan shared hosting of VPS servers.

Een website draait namelijk op een server die er voor zorgt dat u op het internet terug is vinden bent. Custom Website neemt de domeinregistratie en hosting voor u uit handen. Daarnaast biedt het registreren van een domeinnaam u de mogelijkheid om e-mail te ontvangen en verzenden via de domeinnaam.

Wij garanderen standaard een uptime van 99.5% zodat u er zeker van bent dat uw website altijd online zal zijn.