pijl

Vacature PHP programmeur

32 - 40 uur per week

Wij hebben een vacature voor een PHP programmeur (32-40 u) die ons team in Groningen wil versterken. De vacature is voor een programmeur met ervaring in PHP, jQuery en frameworks als laravel. Ben jij geschikt voor deze PHP vacature?

php vacature

Wil jij werken als php programmeur?

Werken als PHP developer in Groningen

We zoeken een PHP programmeur/ontwikkelaar (32-40 u) met een passie voor PHP, Frameworks, JavaScript/jQuery, XML en SOAP koppelingen. Binnen ons team van software ontwikkelaars zul jij een belangrijke rol gaan spelen in de doorontwikkeling en onderhoud van diverse modules voor CMS software platformen.

Als ontwikkelaar ben je primair verantwoordelijk voor het realiseren van de back-end scripting en werk je nauw samen met de front-end designers. Daarnaast help je actief mee met het realiseren van websites en webwinkels met maatwerk software.

Full service internetbureau in Groningen

Wie zijn wij?

Custom Website is opgericht in 2000 en bestaat uit een groep mensen met passie en ambitie. Als full service internet bureau in Groningen ontwikkelen wij vooral software voor (e-commerce) websites.

Wij werken met de nieuwste ontwikkeltechnieken zoals Laravel, CakePHP, JQuery, Bootstrap, Vue.js, Javascript, HTML5, CSS3 etc.

Dagelijks hebben we een SCRUM meeting om de dag door te nemen. We werken in een informele sfeer en zijn jong en ambitieus. De leeftijden variëren van 20 t/m 45 jaar oud.

Wekelijks leveren we projecten op die uiteenlopen van WordPress websites tot complexe webapplicaties of e-commerce platformen.

Route naar succes afbeelding
Route naar succes afbeelding

Wij doen meer dan alleen maar programmeren

Jouw werkzaamheden

Als PHP programmeur ben je betrokken bij het ontwikkeltraject van al onze websites en systemen. Van onderhouden, doorontwikkelen tot aan optimaliseren. Vanuit technisch oogpunt denk je mee aan de uiteindelijk ontwikkeling & bouw van nieuwe websites & webshops.

Je taken zullen betaan uit de back-end ontwikkeling van modules, applicaties als xml en soap koppelingen. Ook zal je zorgdragen voor technisch ontwerp en overige documentatie. Je werkt hiervoor nauw samen met collega PHP developers en designers. Ook behoort het testen van het systeem tot je functie. Ze verwachten van jou als PHP Developer ook dat je meedenkt over de technische oplossing van projecten.

Functie eisen

 • Minimaal 2 jaar ervaring met PHP en MySQL;
 • Ervaring met Frameworks als Laravel is een pre;
 • Ervaring met SOAP, Websockets en API's;
 • Ervaring met javascript libraries, zoals jQuery
 • Kennis van (x)HTML, CSS & Javascript, AJAX technologie
 • Ervaring met HTML(5) en CSS3 en Bootrap is gewenst;
 • Passie voor ontwikkeling, blij als een website goed werkt;
 • Ervaring met versiebeheer GIT;
 • Zelfstandig;
 • Team player, communicatief, draagt goede ideeën aan;
 • Pragmatisch en oplossingsgericht;
 • Nauwkeurig en gestructureerd;

Een prettige werksfeer met ambitieuse collegas

Wat bieden wij jou

Aanbod

Ze bieden jou als PHP Developer een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een dynamische en informele werkomgeving, waarbij professionaliteit, teamspirit en humor een belangrijke rol spelen!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega's van het PHP-Team, patrick@customwebsite.nl of bellen naar 050 - 7520 161.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Neem dan contact met ons op of stuur je CV en een korte motivatie naar patrick@customwebsite.nl

Solliciteer direct
Route naar succes afbeelding