Full service internetbureau in Groningen

Wij zijn een no-nonsense internetbureau in Groningen. Met een team van professionals ontwikkelen wij maatwerk software voor websites en webshops. Daarnaast leveren wij hosting faciliteiten en bieden wij vergaande support.

Neem contact op

Een lokaal internetbureau in Groningen

Custom Website is een internetbureau in Groningen. Wij ontwikkelen professionele en gebruiksvriendelijke websites en webshops met maatwerk mogelijkheden. We doen dat voor zowel grote als kleine bedrijven. Alle klanten kunnen rekenen op een totaalpakket van ontwikkeling tot onderhoud, beveiliging en support. Daarnaast kunnen ze bij ons terecht voor webhosting met e-mail faciliteiten en online marketing. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij zijn een team van elf professionals met specifieke kennis. U ontvangt de support en begeleiding die nodig is om online succes te behalen. Het flexibele team van Custom Website bestaat uit een mix van jonge en ervaren krachten. We hebben eigenlijk allemaal van onze hobby ons werk gemaakt.

Met elkaar werken we telkens weer aan het leveren van kwaliteitsproducten. Ons doel: samen met u een langdurige en goede relatie opbouwen. Daarmee haalt ú het maximale rendement uit onze mogelijkheden.

ons kantoor

Een betrouwbare partner

Custom Website is gespecialiseerd in het ontwikkelen van inter-, intra- en extranetsoftware op maat. We werken het liefst aan creatieve projecten met een complexe en vaak innovatieve insteek. Zeker als u internet als een serieus verkoop- of communicatiemiddel ziet. In dat geval zijn uw website, webshop en softwareapplicaties bedrijfskritisch voor u. Een betrouwbare partner is dan van grote waarde. En dát willen wij voor u zijn.

workshop

Een nuchter internetbureau met een persoonlijke aanpak

Wij zijn een nuchter Gronings full service internetbureau. We onderscheiden ons met een persoonlijkheid aanpak, snelle service en goede kwaliteit.

Onze werkwijze is transparant, met korte lijnen en duidelijke afspraken. Met een goede samenwerking en geen 9-tot-5-mentaliteit maken wij het verschil. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het bouwen van een site. Wij zijn vooruitstrevend en zetten nét dat stapje extra. Telkens weer.

Ons doel is om samen met onze klanten een langdurige en goede relatie op te bouwen waarbij de klant het maximale rendement haalt uit de mogelijkheden. Bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag om meer resultaat te halen uit uw website mogelijkheden.

Creatieve en innovatieve oplossingen

Met diensten op maat bouwen wij een professionele website voor u. Met meedenken en goede adviezen zetten wij graag samen met u een mooi resultaat neer. U mag daarbij rekenen op goed doordachte oplossingen die voldoen aan uw wensen. Het bedenken van deze creatieve en innovatieve oplossingen is onze drijfveer en passie. Daarbij maken we gebruik van uitgebreide functionaliteiten voor websites en webshops. Uiteraard voorzien we uw website ook van veilige backofficesystemen en gebruiksvriendelijke navigatie.

Ontmoet het Custom Website team

patrick de vos

Patrick

Eigenaar

daan

Daan

Junior sales

darro

Darro

Junior developer

erwin

Erwin

Junior developer

sander

Sander

Medior developer

ben

Ben

Medior developer

tom

Tom

Medior developer

max

Max

Senior developer

Robert

Marketing

erwin

Erwin

Marketing

Patrick de Vos

Als internetbureau in Groningen staan wij voor persoonlijke begeleiding en kwaliteit

-- Patrick de Vos, Custom Website