pijl

Over ons

Ambitieus en gedreven internetbureau

Wij zijn een transparant en ambitieus full service webbureau in Groningen. Wij werken met een team van gedreven en ervaren krachten. Wij ontwikkelen professionele websites en winstgevende webshops die goed scoren in Google. Ook bouwen wij maatwerk webapplicaties.

Neem contact op
Live gaan met de website

Wat kunt u van ons verwachten

Samen werken we aan winstgevende projecten

We bouwen zowel WordPress als maatwerk websites voor kleine tot middelgrote bedrijven. Wij bieden een totaal oplossing van concept en ontwikkeling tot website hosting en onderhoud.

We werken het liefst samen met onze klanten aan creatieve en innovatieve projecten. Met elkaar werken we telkens weer aan het leveren van succesvolle digitale producten.

Onze werkwijze

Persoonlijke begeleiding en tevreden klanten

Een langdurige partner met een persoonlijke aanpak

Met korte lijnen werken we samen met de klant. We onderscheiden ons met een informele en persoonlijke aanpak, snelle service en hoge kwaliteit.

Bij ons draait het om tevreden klanten en succesvolle projecten. We hebben aandacht voor onze klanten en zijn betrokken. Daarbij investeren we in onze mensen en leiden ze op. Met eerlijk advies bouwen wij een duurzame relatie op waar we trots op zijn.

Onze klantenservice
Over Custom Website Groningen

Maak kennis met ons team

patrick de Vos

Patrick

Founder

Ben

Ben

Developer

Daan

Daan

Developer

Darro

Darro

Developer

Erwin

Erwin

Developer

Inge

Inge

Marketing

Max

Max

Developer

Tom

Tom

Developer