pijl

Website optimalisatie

Voor een snelle en vindbare website in Google

Wordt uw website niet gevonden in Google of is uw website traag? Met website optimalisatie kunnen wij ervoor zorgen dat uw website het gewenste resultaat oplevert. Wij verbeteren de techniek en de conversie zodat deze online maximale scoort.

Bekijk onze belangrijke pijlers
website optimalisatie Groningen

Een continu proces van analyseren en verbeteren

Haal het maximale uit uw website prestaties

Website optimalisatie zorgt ervoor dat zoekmachines als Google precies begrijpen welke informatie er op uw website staat. Hoe beter zij dit kunnen plaatsen, hoe beter de website gepositioneerd wordt.

Hiervoor is het hebben van een snelle en goed werkende website met een hoge conversie van groot belang voor een maximale prestatie van uw website. Wij helpen bedrijven bij het online vindbaar krijgen van hun website door met website optimalisatie deze drempels te verbeteren.

shape cirkel

Wij bekijken het zoekgedrag van de doelgroep

De belangrijke pijlers voor website optimalisatie

De vindbaarheid vergroten we door de techniek en content op de website te optimaliseren voor de doelgroep. Hiervoor maken wij een website scan om uw situatie in kaart te brengen.

Wij onderzoeken of uw website naar behoren werkt op desktop, tablet en mobiel en geen technische fouten bevat. Ook kijken wij naar de gebruiksvriendelijkheid en wat nodig is om bezoekers over te halen tot actie via de website. Daarnaast optimaliseren we de snelheid en website structuur.

Wij analyseren en optimaliseren uw website voor de volgende onderdelen;

  • Techniek
  • SEO Content
  • Structuur
  • Snelheid
  • Gebruiksvriendelijkheid
Vraag een website scan aan
Mobile first afbeelding
Mobile first afbeelding

Wat kost website optimalisatie uitbesteden

Laat de website optimalisatie voor u uitvoeren door een professioneel internetbureau. Afhankelijk van uw doelen kunnen wij op korte termijn grote stappen zetten in uw vindbaarheid en conversie.

Wij hebben ruime ervaring en zijn specialist in website optimalisatie. Omdat elke situatie anders is geven wij advies op maat in website optimalistie.

Graag beantwoorden wij hoeveel het gaat kosten om website optimalisatie uit te voeren. Graag horen we wat we hierin voor u kunnen betekenen. Voor we beginnen zullen we samen bepalen wat we moeten gaan doen en hoeveel uren we eraan mogen besteden.

Adviesgesprek aanvragen