pijl

CRM Software op maat

Til uw CRM software pakket naar een hoger niveau. Wij ontwikkelen online CRM relatiebeheer software voor organisaties die zelf relaties te beheren.

maatwerk CRM software

CRM Software met een gebruiksvriendelijke interface

Beheer relaties online in een CRM software pakket

Met een relatiebeheer systeem kunt u contact gegevens van uw relaties zelf beheren en managen. In ons online CRM software systeem staat de klant centraal en het is toegankelijk via een gebruiksvriendelijke interface.

U beheert alle relaties online en legt processen zoals activiteiten en alle medewerkers eenvoudig vast. Hierdoor heeft u een inzichtelijk klantenmanagement systeem.

CRM software laten maken

Beheer meer dan alleen relaties

Van prospect tot relaties beheren in het CRM

Met CRM software beheert u meer dan alleen relaties. Het doel is om inzicht te krijgen in uw relatie met de klant. In ons CRM pakket legt u contacten, activiteiten en verkoopmogelijkheden vast.

U kunt prospect relaties beheren en sales kansen beter opvolgen. Hieronder ziet u enkele voorbeelden waarmee u het relatiebeheer syteeem kunt gebruiken.

  • Prospect relatiebeheer
  • Activiteiten registratie
  • Agenda beheer
  • Opportunity en Leads beheer
  • Website CMS beheer
  • Financieel beheer
  • Projecten met taken beheer
  • Boekhouding beheer
Maatwerk CRM
pijl
CRM software ontwikkelen

CRM softwareoplossingen op maat

Online altijd toegang tot uw relaties

In de afgelopen jaren is ons online relatiebeheer systeem met modules uitgebreid. U kunt het relatiebeheer syteeem online gebruiken en dus is het via internet overal toegankelijk.

Het online CRM relatiebeheer pakket heeft een grote toegevoegde waarde door het modulair kunnen toevoegen van andere functies in het online CRM relatiebeheer systeem.

Advies op maat voor een CRM pakket

Door mee te denken krijgt u advies op maat. In een aanvulling op het online relatiebeheer software systeem met het financiele beheer systeem kunt u de volledige relatiegeschiedenis van bestellingen of facturen online bekijken en versturen via mail.

U kunt vrijblijvend een demonstratie aanvragen van het online relatiebeheer software systeem.

CRM offerte aanvragen