pijl

Waarom website maken uitbesteden? 15 redenen | Custom Website

Lees de 15 voordelen van het laten maken van een website door professional | Custom Website ➤ #1 Webdesign ✔️Responsive ✔️Op maat ✔️Hoge conversie

1. Kennis

Veel mensen onderschatten hoeveel werk en tijd een website bouwen kost. Zelfstandig een website starten kan in het begin meevallen, maar op ten duur kom je tegen problemen aan te lopen, waarbij een simpele zoekopdracht in Google niet genoeg kan zijn. Een bedrijf die ervaring heeft met website bouwen heeft al de kennis al ter beschikking.

2. Tijd

Het uitbesteden van het maken van een website scheelt tijd. Het uitzoeken en maken van een website is voor iemand zonder ervaring altijd puzzelen en dit kan aardig wat tijd kosten. Door het uitbesteden van dit kan je snel een goede website verwachten.

3. Kwaliteit

Een website kan gezien worden als jouw online visitekaartje. Een websitebouwer neemt dit altijd mee in het bouwen van een website en levert als doel topkwaliteit op. Een persoon die voor het eerst een website bouwt heeft geen idee waar die moet kijken en wat belangrijke onderdelen zijn van een website.

4. Design

Het design van een website wordt bij een websitebouwer altijd door een designer gemaakt. Een designer weet precies welke kleurenpalet hij moet gebruiken en welke designs verouderd zijn of nog niet helemaal up to date zijn. Het verschil tussen een website van een ervaren designer en een onervaren designer kan al gigantisch zijn, laat staan iemand die nog nooit eerder een design heeft gemaakt.

5. Op maat gemaakt

Waarbij jij afhankelijk bent van een standaard thema en standaard plug-ins, is een webbouwer dat niet. Een webbouwer kan veel op maat voor jou maken. Ben je niet tevreden over het design van website en heb je een kleine aanpassingen nodig? Dan kan het voor jou veel tijd kosten, maar voor een webbouwer misschien maar 5 minuten. Je krijgt door de kennis van een webbouwer een compleet op maat gemaakte website, waar jouw bedrijf trots op kan zijn.

6. Uniekheid

Zoals eerdergenoemd kan een webbouwer veel voor jou op maat maken, nog een voordeel hiervan is dat je website uniek is. Een unieke website scoort bij Google en je bezoekers beter dan een standaard website. Hetzelfde zijn als de rest is niet altijd goed door een unieke website kan jij je onderscheiden van je concurrenten.

7. SEO

Wanneer je aan het onderzoeken was hoe je een website bouwt heb je waarschijnlijk al eerder van het term SEO gehoord. SEO is het optimaliseren van jouw website voor Google. Dit is een belangrijk marketingproces voor wanneer je website online hebt. Dit is ook wat de meeste webbouwers meenemen in het proces van het bouwen van een website, deze webbouwers weten precies op welke factoren Google je een score geeft. Iemand die hier nog geen ervaring mee heeft, moet veel tijd investeren in het verdiepen van hoe SEO werkt.

8. Veiligheid

Wat soms wordt vergeten bij bedrijven is de veiligheid van een website. Een webbouwer maakt altijd een website zo veilig mogelijk en wil er altijd voor zorgen dat je website geen foutieve codes heeft waar een bezoeker misbruik van kan maken.

9. Updaten

Een website bouwen is één ding, maar het constant updaten van je website kan nog wel eens tijdrovend zijn. Het constant updaten van je website is noodzakelijk om het draaiend te houden. Door het niet te updaten kan het voor komen dat enkele functies niet meer werken op je website. Het updaten van je website klinkt makkelijk, maar er zit wel meer achter dan je denkt.

10. Back-ups

Back-ups hebben van je website, dat is iets wat veel mensen denken in orde te hebben, maar is dat ook echt zo? Wij denken van niet, het blijkt altijd wanneer het echt nodig is dat veel bedrijven zijn back-up niet in orde heeft en dat zou best wel zonde zijn wanneer het gebeurt op een cruciaal moment. Een wekelijks back-up maken is iets wat veel wordt vergeten. Daarom is het altijd fijn dat dit door een extern bedrijf uitgevoerd wordt.

11. Advies

Een webbouwer geeft altijd advies, kom je ergens niet uit of heb je hele creatieve ideeën, maar geen idee hoe dit uitgewerkt moet worden? Dan kan je verwachten dat een webbouwer je helpt om de juiste keuze te maken. Een webbouwer stapt niet in met de gedachten de klant is koning, maar meer met het idee wat kan ik doen om het best te leveren.

12. Snelheid

Je websitesnelheid is erg belangrijk, een bezoeker beslist al snel als die op je website blijft of niet. Duurt het laden van je website lang dan verlaat de bezoeker al snel je website en kijkt deze bezoeker verder. Een webbouwer neemt dit proces geheel mee bij het bouwen van jouw website.

13. Uitbesteden

Wat tegenwoordig ook vaak gebeurt is dat er binnen een kenniskring iemand wordt gevraagd om dit te doen. Helaas gebeurt het vaak dat deze mensen op een gegeven klaar mee zijn of geen tijd meer voor hebben, en dan mag je weer verder kijken. In het begin zal het nog goedkoop en handig zijn, maar op een gegeven moment kom je achter dat er steeds minder wordt gedaan aan de website en dat jij steeds langer moet wachten voor updates op je website.

14. Verborgen kosten

Zelf bouwen en onderhouden van een website klinkt goedkoop, maar veel mensen onderschatten dat er veel verborgen kosten aanwezig zijn. De hosting is duurder als je dit zelfstandig afneemt. Het uitzoeken en toepassen van alle factoren op je website kan veel tijd kosten en tijd kost geld.

Nog niet helemaal overtuigd?

Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar een perfecte website. Je bent natuurlijk niet verplicht om direct bij ons een compleet website te laten bouwen, maar vraag gerust informatie op en wij geven met veel plezier advies over wat het beste kan zijn.

blog

Meer blog items

18 apr

Goedkope of professionele website

U wilt een website laten maken en weet niet waar. Er zijn tegenwoordig vele partijen die u beloven de perfecte website te bouwen. Wij leggen u graag uit wat er nodig is om een professionele website te laten bouwen.

08 mrt

15 redenen waarom een website laten maken beter is dan het zelf te doen

Het lijkt tegenwoordig erg makkelijk, een website maken. Er zijn zoveel open source CMS’en te vinden zoals WordPress en Joomla. Maar kan een onervaren persoon echt een goede website ontwikkelen in een open source CMS. Wij leggen de voordelen uit waarom u het laten maken van een website beter kunt uitbesteden.

27 aug

Wat doet u in deze Corona tijd? Wij zijn nu drukker dan ooit

De medewerkers van Custom Website hebben het in deze periode drukker dan ooit. In deze blog nemen we jullie mee in wat onze werkzaamheden zijn en wat jullie kunnen doen in deze Corona tijd.

Custom Website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer