pijl

Goedkope of professionele website

U wilt een website laten maken en weet niet waar. Er zijn tegenwoordig vele partijen die websites bouwen. Wij leggen u graag uit wat er nodig is om een professionele website te laten bouwen.

Website laten maken

U vroeg zich hoogst waarschijnlijk als allereerst af: ‘’Wat zijn de kosten van het laten maken van een website?’’ Er zijn tegenwoordig partijen die u een professionele en uitgebreide website beloven voor maar 500 euro. Dan moeten we u helaas gelijk teleurstellen, want dat is niet haalbaar. Ze kunnen er erg leuk uitzien, maar u loopt al gauw tegen beperkingen op.

Zodra u dingen wilt aanpassen aan uw website, krijgt u allerlei foutmeldingen. Ook zijn goedkope websites vaaak met verouderde codes ontwikkeld en zijn deze slecht vindbaar in Google. Toch worden deze websites regelmatig verkocht, omdat veel mensen helaas geen idee hebben van deze beperkingen. Bij Custom Website denken we graag met u mee. Ook letten wij op de gebruiksvriendelijkheid voor in de toekomst.

In sommige gevallen zijn deze beperkte template websites wel geschikt. Wilt u een simpele website voor uw bedrijf of organisatie, waarbij één pagina voor informatie genoeg is? Dan passen dit soort sites prima bij uw wensen en behoeften. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek, we helpen u graag verder.Een professionele website

Tegenwoordig is een website een belangrijk onderdeel van vele bedrijven en organisaties. Het is raadzaam om voor een professionele website te kiezen. De kosten van een professionele website liggen hoger. Deze websites zijn complexer en er is veel meer mogelijk in het design en de functionaliteiten. 

Een website is het online visitekaartje van uw bedrijf of organisatie. Dan wilt u ook graag eruit springen voor uw bezoekers en vergeleken met de concurrentie. Met een professionele website is dit mogelijk. Zorg dat uw bedrijf of organisatie niet beperkt wordt door een goedkope template. Maak uw website net zo uniek als uw bedrijf of organisatie zelf. 

Om uw site optimaal te laten functioneren is het van belang dat deze op maat ontworpen en geprogrammeerd wordt. Wij houden bij het ontwerp al rekening met de einddoelen van de website. Dit kan bijvoorbeeld zijn het aanzetten tot aankoop, contact opnemen of leads genereren. Een bijkomstig voordeel van deze logische website opbouw is dat dit een positief effect heeft op de online vindbaarheid.Wilt u ook samen online succes behalen?

Wij kunnen u helpen bij het laten maken van een website of webshop. We bieden naast WordPress sites, ook maatwerk websites. Daarbij kunnen we voor u bekijken waar binnen uw organisatie mogelijkheden liggen voor verbetering. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Dan kunnen we samen uw doelstellingen bespreken.

blog

Meer blog items

18 apr

Goedkope of professionele website

U wilt een website laten maken en weet niet waar. Er zijn tegenwoordig vele partijen die u beloven de perfecte website te bouwen. Wij leggen u graag uit wat er nodig is om een professionele website te laten bouwen.

08 mrt

15 redenen waarom een website laten maken beter is dan het zelf te doen

Het lijkt tegenwoordig erg makkelijk, een website maken. Er zijn zoveel open source CMS’en te vinden zoals WordPress en Joomla. Maar kan een onervaren persoon echt een goede website ontwikkelen in een open source CMS. Wij leggen de voordelen uit waarom u het laten maken van een website beter kunt uitbesteden.

27 aug

Wat doet u in deze Corona tijd? Wij zijn nu drukker dan ooit

De medewerkers van Custom Website hebben het in deze periode drukker dan ooit. In deze blog nemen we jullie mee in wat onze werkzaamheden zijn en wat jullie kunnen doen in deze Corona tijd.

Custom Website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer