pijl

Hostingpakketten

Gedeelde hosting pakketten

Met shared webhosting deelt u de server met andere klanten. Shared hosting is de juiste keus voor klanten die de voordelen willen hebben van managed hosting en goede support. Wij zijn gespecialiseerd in shared webhosting pakketten voor zakelijke en particuliere websites.

Bekijk hosting pakketten
Shared webhosting

Wij beheren en onderhouden de server

Shared webhosting provider

Onze shared hosting servers staan in het netwerk park AMS IX in Amsterdam. Wij bieden shared webhosting en domeinnaam registratie voor het zakelijk hosten van een website.

Wij bieden verschillende website shared hosting pakketten aan tegen scherpe tarieven. Naast managed webhosting bieden wij ook VPS hosting.

Shared webhosting pakketten

Prijzen zijn excl. BTW

Pakket 1 Pakket 2 Pakket 3 Pakket 4
Prijs per maand € 5,50 € 7,50 € 12,50 € 17,50
Directadmin
Spamfilter
PHP 5.6 / 7.2
MySQL
Helpdesk
Webruimte MB's 750 1500 2500 5000
Dataverkeer GB's 5 10 15 25
Emailaccounts 2 5 10 20
SLA 8x5x365 8x5x365 8x5x365 8x5x365
Reactietijd Best effort Best effort Best effort Best effort
Uptime 99,5% 99,5% 99,5% 99,5%
Oprichtkosten Gratis Gratis Gratis Gratis
shared webhosting oplossingen

webapplicatie en softwareoplossingen op maat

Betrouwbare shared hosting

Onze servers zijn betrouwbaar, snel en veilig. De servers hebben een snelle internetverbinding en zijn standaard uitgerust met veel geheugen en een sterke processor. Hierdoor is de snelheid van uw website op onze shared hosting servers altijd optimaal.

Wij beschikken over een back-up dienst om dagelijks automatisch van uw website, database en email een back-up te maken. Hiermee is uw website hosting veilig en uw website betrouwbaar online.

Hosting pakket aanvragen
shared webhosting pakket
shared hosting website

Professionele laten maken website met WordPress

Managed shared hosting bij elk pakket

Wij bieden uitstekende support en management bij bij elk hosting pakket. Wij zorgen voor een up-to-date systeem dat goed beveiligd wordt. Wij bieden een 99,8% Netwerk & Stroom garantie. Standaard heeft shared webhosting een SLA bronze contract waarmee u uitstekend geholpen wordt op maandag tot vrijdag van 900 - 1700u.

De shared webhosting servers worden gemanaged, onderhouden en beveiligd. Bij eventuele storing en/of melding zullen wij snel reageren om het probleem op te lossen.