pijl

Wat doet u in deze Corona tijd?

Wat doet u in deze Corona tijd? In deze blog nemen we jullie mee in wat onze werkzaamheden zijn en wat jullie kunnen doen in deze Corona tijd

De medewerkers van Custom Website hebben het in deze periode drukker dan ooit. In deze blog nemen we jullie mee in wat onze werkzaamheden zijn en wat jullie kunnen doen in deze Corona tijd.

In deze periode zijn de medewerkers drukker dan ooit, maar met wat dan? Er ontstaat nu meer behoeftes aan andere soort websites en webshops. Wij zijn structureel bezig met het aanpassen van onderdelen aan websites van onze klanten die corona veilig willen werken. Daarbij hebben we nu steeds meer opdrachten van partijen die zich willen aanpassen aan deze periode.

Voorbeeld van een van deze opdrachten is een donatie website. Wij hebben samen met een partij een donatie website ontwikkeld om de helden in deze periode te ondersteunen. Dit is ook iets wat wij met veel trots hebben ontwikkeld.

Maar wat kunnen wij voor jullie betekenen? Online vraag bij klanten ontstaat nu steeds meer. Klanten willen zijn producten niet meer vanuit een winkel kopen, maar online. Klanten willen veilig vanuit huis zijn producten bestellen. Het is nu een geschikte moment om te gaan focussen op de e-commerce. Bedrijven die nog geen online webshop hebben verliezen veel afzet en omzet, dit is omdat klanten niet meer naar de fysieke winkels durven te gaan. Onze tip is dan ook, pak je kans om je online naamsbekendheid te vergroten en dat dan met een webshop en/of online marketing.

Intern zijn wij ook bezig met het vernieuwen van onze website, dit is iets wat altijd is blijven liggen. En dit is ook iets wat blijft liggen bij veel bedrijven. Het investeren in het vernieuwen van je website raden wij in deze tijden ook zwaar aan. Bedrijven die normaal gesproken te druk hebben met andere zaken vergeten al snel dat zijn website is verouderd. Een website heeft gemiddeld gezien een levensduur van ongeveer 3 a 5 jaar. Heeft jouw bedrijf voor een lange periode een website, maar nog geen updates of aanpassingen doorgevoerd. Dan is er grote kans dat je website is verouderd. Hierin investeren is dan geen overbodige luxe.

Het aantal ontwikkelpunten zal per website verschillen. Wil je in deze tijd een website doorontwikkelen, neem dan gerust contact op en dan kunnen wij samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

blog

Meer blog items

08 mrt

15 redenen waarom een website laten maken beter is dan het zelf te doen

Het lijkt tegenwoordig erg makkelijk, een website maken. Er zijn zoveel open source CMS’en te vinden zoals Wordpress en Joomla. Maar kan een onervaren persoon echt een goede website ontwikkelen in een open source CMS. Wij leggen de voordelen uit waarom u het laten maken van een website beter kunt uitbesteden.

27 aug

Wat doet u in deze Corona tijd? Wij zijn nu drukker dan ooit

De medewerkers van Custom Website hebben het in deze periode drukker dan ooit. In deze blog nemen we jullie mee in wat onze werkzaamheden zijn en wat jullie kunnen doen in deze Corona tijd.

18 jul

Doel van een website

Iedereen realiseert zich tegenwoordig wel dat een organisatie niet zonder een website kan. Men beseft dat een beetje organisatie online aanwezig moet zijn. Echter wanneer een ondernemer gevraagd wordt welk doel de website van de organisatie heeft, is het vaak even stil.

11 dec

Hoe kies ik het juiste internetbureau?

Je hebt een bedrijf, wilt een bedrijf starten of je werkt bij een bedrijf waar de website aan vernieuwing toe is. Je wilt niet zelf een website bouwen, omdat je vooral bezig wilt zijn met het product of de dienst die je aanbiedt. Wel zie je het belang en de kansen van online in. Kortom, je zoekt een partner die jou op een passende manier kan helpen om een nieuwe website te realiseren. Maar hoe kom je tot de juiste keuze?

Custom Website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer