pijl

Waarom juist nu een webshop beginnen?!

Waarom juist nu een webshop beginnen?! Er zijn meerdere redenen om met een webshop te starten, weten waarom? Lees dan onze blog hierover.

Voordelen webshop

Een webshop voor een bedrijf brengt intens veel voordelen mee. Om al deze voordelen hier te gaan bespreken zal ook niet heel nuttig zijn, dus daarom zijn de meest algemene redenen voor een webshop hier genoemd.

Zoals je het waarschijnlijk al hebt gemerkt is de opkomst van e-commerce gaande. Steeds meer mensen bestellen zijn producten online. Mensen hebben het gevoel van gemak bij het online bestellen van producten en ze kunnen online beter en makkelijker de prijzen vergelijken. Klanten zien steeds meer het nut van e-commerce en Hierdoor stijgt de populariteit van e-commerce alleen maar meer door.


Bedrijven die afhankelijk zijn van zijn fysieke winkel krijgen vooral lokale klanten. Met een webshop bereik je gemakkelijk de hele Nederlandse markt en het is dan zelfs mogelijk om verder uit te breiden binnen Europa. Hierdoor is het mogelijk dat jouw bedrijf meer afzet en omzet draait. Zonder een webshop ben je ook afhankelijk van je openingstijden. Alleen in deze openingstijden krijgt je bedrijf klanten. Met een webshop is het mogelijk dat klanten 24/7 producten kunnen bestellen bij jouw bedrijf.

Waarom juist nu een webshop beginnen?

Er zijn op dit moment twee redenen van waarom jij, juist nu een webshop moet beginnen. Reden één is dat een bedrijf die geen webshop heeft nu minimale omzet en afzet draait. Heel veel mensen zitten nu thuis en gaan zijn deur pas uit voor het noodzakelijke.

Dit brengt mij direct naar reden twee van waarom jij juist nu een webshop moet beginnen. Mensen zitten thuis. Wat gaan deze mensen doen, wanneer ze het huis niet uit mogen? Juist, online bestellen. Deze klanten gaan nu op zoek naar online alternatieven voor zijn vaste winkels. Door deze periode is het mogelijk dat deze klanten vast gaan bestellen bij zijn nieuwe gevonden winkel. Inspelen op deze behoeftes is verstandig. Het staat natuurlijk niet vast dat jij al deze klanten bij je krijgt, maar je speelt wel in op wat de markt op dit moment vraagt. En dat is online bestellen.

Hoe kan Custom Website hier bij een rol spelen?

Custom Website is een ervaren webshop bouwer uit Groningen. Wij ontwikkelen professionele webshops met software-integraties en maatwerkoplossingen. We doen dat met verschillende platformen zoals WordPress, WooCommerce of ons eigen CMS. Ieder met zijn voor- en nadelen.

Wij bij Custom Website helpen je graag verder met het ontwikkelen van jouw webshop, ben je nog niet helemaal overtuigd over als je een webshop moet beginnen? Bel ons gerust op of stuur ons een mail. Wij willen je graag meer informatie geven en verder helpen in jouw zoektocht naar de juiste partner.

e-commerce

Meer e-commerce items

03 apr

Waarom juist nu een webshop beginnen?!

De meeste mensen werken in deze periode thuis, maar de kleine ondernemers die afhankelijk zijn van zijn fysieke winkels hebben nu niks. En daarom is het juist nu verstandig om te beginnen met een webshop voor jouw bedrijf. In deze blog zijn enkele voordelen van een webshop opgenoemd en waarom juist jij nu een webshop moet beginnen.

12 mrt

Amazon.nl stormt Nederland binnen met 100 miljoen producten

Amazon, de grootste e-tailer ter wereld, opende afgelopen dinsdag zijn deuren voor de Nederlandse markt met Amazon.nl Een 'nieuwe' webshop in Nederland met meer dan 100 miljoen producten op voorraad. Ook ons is deze trend niet ontgaan. De afgelopen periode hebben onze experts zich volop gefocust op deze marketplace.

11 sep

Support voor webwinkel software Magento 1 en 2.1 stopt

Vanaf 1 juni 2020 stopt de ondersteuning van Magento 1, dit meldt Magento afgelopen week op hun website. Het einde van de ondersteuning zat er al een lange tijd aan te komen maar nu is het officieel. Het stoppen met de ondersteuning geldt voor zowel de commerce editie (voorheen Enterprise) als de open source editie (voorheen community).

Custom Website gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer