Eigen webwinkel beginnen

Voor velen is een eigen webwinkel beginnen een droom. Eigen baas zijn, flexibel werken en geen hoge kosten hebben. Toch is het opzetten van een succesvolle webwinkel niet zo eenvoudig. Graag leggen wij uit wat er bij komt kijken om een professionele webwinkel te starten.

Neem contact op

Eenvoudig een eigen webwinkel starten

Een webshop starten is niet moeilijk. Maar als u er geld mee wilt verdienen dan gaat dit niet vanzelf. Overweegt u een eigen webwinkel te beginnen? Denk dan misschien eerst na voordat u een webshop start. Wat is de toegevoegde waarde van de website en wat maakt die van u uniek.

Er zijn op dit moment namelijk ongeveer 80.000 webshops in Nederland. Veel mensen beginnen een nieuwe webwinkel maar lukt het niet om een professionele en goed lopende webwinkel te krijgen.

eigen webwinkel beginnen

Een succesvolle webwinkel komt niet vanzelf

Wij ontwikkelen maatwerk webwinkels met software-integraties en maatwerkoplossingen en merken dat webwinkeliers niet goed weten wat er bij komt kijken.

Als webshop ontwikkelaar in Groningen weten wij wat er moet gebeuren om een succesvolle eigen webwinkel te krijgen. Het kost veel energie, tijd, geld en geduld om succesvol te worden. 

Wij leggen u graag uit wat nodig is om voordelig een eigen webwinkel te beginnen en wat er allemaal bij komt kijken.

Kies de juiste webwinkelsoftware voor uw webshop

Het succes van uw webshop hangt van een groot deel af van de gebruiksvriendelijkheid van de shop. Daarom is een juist webwinkelsoftware (CMS) van groot belang. In het CMS beheert u de producten, de bestellingen, uw klanten en alle noodzakelijke andere onderdelen die u in de webshop wilt hebben.

Het vinden van goede webwinkel software, dat gemakkelijk en goedkoop is, blijkt vaak lastig te zijn voor startende webwinkels. Er zijn verschillende webwinkel software systemen waar je zonder programmeer kennis direct een webwinkel begint.

Toch zitten er veel verschillen in een standaard WordPress webwinkel beginnen met WooCommerce of een maatwerk webshop laten maken.

zelf webwinkel beginnen of laten maken

Zelf webwinkel beginnen of webshop laten maken

Elk webwinkelsoftware pakket heeft zijn voor en nadelen. Als u een webwinkel wilt starten, neem dan eerst goed door wat de wensen zijn van de webwinkel.

Vaak maken startende webwinkeliers de keuze voor goedkope en kant en klare oplossingen om snel en eenvoudig online te beginnen. Ze vergeten alleen na te denken wat hun toekomstplannen zijn met de webshop.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, want overstappen doe je niet zo snel.

WordPress webshop starten of maatwerk webwinkel beginnen

U kunt eenvoudig een goedkope WordPress webshop laten maken. U kunt dan zelf de content en producten aanmaken en beheren. Het design kan eenvoudig ontwikkeld worden met een theme design. Hierdoor kunt u direct beginnen met uw online webshop. Daarnaast zijn er vele plugins met functies beschikbaar voor uw webshop. Toch sluit dit niet altijd aan bij uw wensen.

Wij ontwikkelen ook webwinkel met ons eigen webwinkelsoftware CMS. U kunt hiermee een maatwerk webshop beginnen die volledig aansluit bij uw wensen en doelgroep. U krijgt een webshop die snel laadt, technisch goed werkt, bezoekers aanzet tot actie en voldoet aan de eisen van Google en jouw klanten.

Neem vrijblijvend contact op als u een webshop wilt laten maken. Wij helpen u graag aan uw online succes.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Waarom Custom Website

  • Full service internetbureau
  • Alles onder één dak
  • Persoonlijk contact
  • Responsive design
  • Maatwerk software oplossingen
  • Goed vindbaar in Google
  • Snelle hosting
  • Veilig en up-to-date CMS
  • Uitstekende support

Veilige webshop

Uw webshop komt online op onze SSD-hosting en wij verzorgen de veiligheid met back-ups en updates.

Maatwerk koppelingen

Wij ontwikkelen maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw doelgroep en specifieke doelstellingen.

Goede begeleiding

Wij helpen u om meer verkopen te realiseren door u te begeleiden bij het opzetten van uw eigen shop.

Voordelig een eigen webwinkel beginnen

Wilt u ook voordelig een eigen webwinkel beginnen? Tegen scherpe tarieven kunt u eenvoudig een eigen webshop beginnen. Naast onze scherpe tarieven bieden wij handige tips en uitstekende service en kwaliteit met scherpe hosting tarieven. Wij zijn een betrouwbare partner voor het ontwikkelen van uw webwinkel. Wij helpen u graag aan online succes.

Enkele integraties

Patrick de Vos

Als internetbureau in Groningen staan wij voor persoonlijke begeleiding en kwaliteit

-- Patrick de Vos, Custom Website