pijl

Mobiele website laten maken

Mobile First responsive design

Heeft u een mobiele website nodig of wilt u een mobielvriendelijke website laten maken? Wij maken responsive websites die geschikt zijn voor pc, mobiel en tablet.

Neem contact op
mobiele website omzetten in html

Geschikt voor pc, tablet en mobiel

Responsive website maken

Een mobiele website laten maken heeft een optimaal gemak en gebruikerservaring voor de bezoeker. Wij hebben de expertise om de weergave van de website voor mobiele weergave volledig responsive (Mobile First) te realiseren.

Dit houdt in dat de weergave van het design zich aanpast naar het apparaat dat de bezoeker gebruikt, of dit nu een PC, tablet of smartphone is. Het design kan per (mobiel) apparaat geheel worden afgestemd op de verschillende afmetingen van de schermen.

cirkel vorm

Mobile First website is de standaard

Website geschikt voor mobiel en gebruiker

Steeds meer websites worden op een klein beeldscherm bekeken zoals een tablet of mobiel. U kunt een responsive website laten maken waar de website zich aanpast aan het display en de content optimaal leesbaar is.

In het maken van een mobiele website tonen wij alleen de essentiele onderdelen en houden wij rekening met het gebruikersgemak. De weergave is aangepast naar het formaat van het kleine scherm van een mobiel.

Voordelen van een responsive of mobiele website laten maken

  • Een website geschikt voor desktops, tablets en smartphones
  • Gebruiksvriendelijke website voor mobiele bezoekers
  • Snelle laadtijd op mobiel
  • Groter bereik dan een app, omdat uw website op alle devices te bekijken is
Route naar succes afbeelding
Route naar succes afbeelding

Goed zichtbaar op elk apparaat

Een responsive design of mobiele website laten bouwen?

Wij ontwerpen een responsive design waarmee uw website een perfecte gebruikerservaring heeft op elke apparaat.

Tegenwoordig kan niet meer worden gesproken van een “one-size-fits-all” design. Door de grote verscheidenheid van apparaten waarmee de consument uw website bezoekt dient het design te worden geoptimaliseerd voor verschillende schermgroottes en browsers.

Zo heeft de bezoeker altijd de optimale gebruikerservaring. Ook een responsive of mobiele website laten bouwen of benieuwd naar de kosten? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan.