Webshop betaalmethoden en betaalmogelijkheden

Online laten betalen in je webshop met alle betaalmogelijkheden en betaalmethoden voor de Nederlandse en buitenlandse markt.

Neem contact op

Webshop betaalmethoden

Laat uw klanten online betalen met verschillende betaalmethoden. In ons eigen software heeft u de mogelijheid om diverse betaalmethoden zelf in te schakelen. Wij werken met verschillende Payment Service Providers ( zoals iDEAL, PayPal, Omnikassa, SiSow en MultiSafePay ) die wij geintegreerd hebben in ons platform en welke u eenvoudig in kunt stellen. Wij bieden goede webshop betaalmethoden tegen scherpe tarieven.

Online laten betalen in je webshop

In het beheer kunt u zelf als web winkelier uw betaalmethoden instellen voor de Nederlandse en buitenlandse markt. U geeft klanten meer betaalgemak met iDEAL en PayPal. Klanten kiezen in de checkout voor hun gewenste betaalmethode en ronden hun bestelling af en krijgen daarna automatisch een e-mail met daarin de bestelling of factuur en betaalinstructie.

Beschikbare betaalmethoden

Ingenico
paypal
rabobank-omnikassa
sisow
afterpay
multisafepay
BuckARoo
Icepay

iDEAL is een betaalstandaard voor veilige en directe betalingen op internet. iDeal is in Nederland het meest gebruikte online betaalmiddel. U kunt iDeal aanbieden via de banken ABN Amro, Rabobank en de ING of via Payment Service Providers Multisafepay of Sisow.

iDeal Lite is geschikt voor de kleine webwinkelier die slechts enkele orders per week hebben. iDeal Lite betalingen worden niet in het ordersysteem automatisch verwerkt. U dient de orders dus handmatig op betaald te zetten. Neem contact op met uw bank voor het afsluiten van een contract. 

iDeal Advanced is geschikt voor de wat grotere webwinkelier die meer dan 20 orders per week heeft. U krijgt met iDEAL Advanced meer informatie terug van de betalingsopdracht die wij automatisch verwerken in uw backoffice.

Via PayPal kunt u betalingen via PayPal account, Mastercard, Visa, American Express, Discover Card en bankoverschrijving aanbieden. PayPal is een manier van betalen die vooral gericht is op internationale markt. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. In Duitsland worden bijvoorbeeld 30% van de online aankopen betaald met Paypal. Daarnaast biedt PayPal zowel een garantie voor uw klant, maar ook voor u al web winkelier. 

Rabobank Omnikassa is een flexibele betaaloplossing voor uw webwinkel. De Rabo OmniKassa is een uitgebreide online kassa die verschillende belangrijke Nederlandse en buitenlandse betaalmethoden ondersteunt. Handig, want zo hoeft u geen losse overeenkomsten meer af te sluiten. Alle online transacties in uw webwinkel verlopen via één loket.

MultiSafepay is een Payment Service Provider en biedt online betaaldiensten voor webwinkels en consumenten. MultiSafepay is al ruim 14 jaar dé ideale partner in online betalen voor webshops. En Nederlands snelst groeiende Payment Service Provider! Direct na aanmelding kunt u alle online betaalmiddelen accepteren tegen de voordeligste tarieven. De look & feel van de betaalomgeving is aan te passen in de beheeromgeving. Verder is de betaalpagina beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans.
https://merchant.multisafepay.com/signup?partnerid=10236635

Sisow raden wij aan voor de kleinere webwinkels, maar biedt u verschillende opties die u kunt aanbieden in uw shop zoals PayPal, iDEAL, MisterCash en Sofortbanking . U betaald €0,45 per transactie.

https://www.sisow.nl/Sisow/iDeal/Aanmelden.aspx?r=268656

AfterPay is een Nederlands bedrijf en biedt haar webwinkeliers een full service acceptgiro betaalmethode aan, waarbij het versturen van acceptgiro's, het innen van acceptgiro's en het volledig overnemen van het debiteurenrisico en frauderisico centraal staan.  Online uw klanten gemakkelijk en eenvoudig achteraf laten betalen na ontvangst van het bestelde product. De volledige afhandeling van het factureringsproces neemt AfterPay van uw webshop over en ze staan garant voor de betaling.

Verder hebben wij icepay, ingenico en buckaroo in ons platform geimplementeerd. Op hun eigen website kunt u kijken welke betaalmethodes ze aan bieden.

Waarom Custom Website

  • Full service internetbureau
  • Alles onder een dak
  • Snelle hosting
  • Maatwerk software oplossingen
  • Persoonlijk contact
  • Veilig en up-to-date CMS
  • Uitstekende support
Vraag adviesgesprek aan

Enkele integraties