pijl

Dutch Seal Tours website live!

Dutch Seal Tours is een nieuw concept waarbij toeristen vanuit Harlingen of Lauwersoog een boottocht maken om zeehonden in de Waddenzee te zien.

We zijn blij om te kunnen melden dat de website van Dutch Seal Tours live is: www.dutchsealtours.com! Dutch Seal Tours is een nieuw toeristisch concept waarbij toeristen vanuit Amsterdam naar Harlingen of Lauwersoog vervoerd worden en een boottocht maken om zeehonden in de Waddenzee te zien.

Het biedt toeristen uit Amsterdam de mogelijkheid om naast de geijkte attracties ook het unieke Unesco erfgoed dat ons land rijk is te ervaren in slechts een dag of zelfs een halve dag.

Graag bedanken we Sarah en Eva voor het gestelde vertrouwen en de fijne samenwerking. Die overigens niet stopt bij de oplevering van de website. Wij gaan ook de hosting en WordPress onderhoud doen.

We zijn ervan overtuigd dat we samen de onderneming tot een groot succes gaan brengen!

Meer news items

06 jun

De nieuwe Google Analytics 4

Google Analytics 4 is er en gaat in juli 2023 de uit 2012 gedateerde Universal Analytics vervangen. Deze nieuwe versie heeft een sterke focus op gebruiksgemak en meer geautomatiseerde inzichten.

19 mrt

Thuiswerken? Hoe pakken wij dat aan

De meeste mensen hebben er in deze periode wel mee te maken, je moet thuis werken. En nu denk je waarschijnlijk wat nu? In deze blog zijn er enkele tips gegeven voor de mensen die thuis moet werken.

27 dec

Checklist als je een nieuwe website online gaat zetten

Stel, je hebt een nieuwe website laten maken. De website is af en je bent klaar om online te gaan. Wacht nog even en loop eerst onze checklist nog even langs om ervoor te zorgen dat je echt niets bent vergeten.

15 jan

Wetswijziging op komst voor webshops

Hij is al door de Tweede Kamer en ligt nu bij de Eerste Kamer, de vernieuwde Consumentenwet. Het is overigens niet een hele nieuwe wet, maar het gaat meer om aanpassingen in het Burgerlijk Wetboek in met name de regelgeving voor Koop op Afstand, dit naar aanleiding van een Europese Richtlijn. In juni 2014 moet de wet definitief zijn en moeten webwinkels een aantal zaken toch echt hebben aangepast.