pijl

WordPress site onderhoud

WordPress websites hebben regelmatig onderhoud nodig. Wij voeren WordPress website onderhoud aan en maken een backup van uw site.

Hoe kan ik mijn site onderhouden?

Wij kunnen uw website of webshop voor u onderhouden. Het internet is constant in ontwikkeling, daarnaast helaas ook hackers. U kunt hacks of andere site problemen voorkomen door regelmatig onderhoud uit te laten voeren aan uw site. Custom Website verzorgd updates, backups en beveiliging voor onze klanten. Dat scheelt veel kopzorgen in de toekomst.

wordpress onderhoud

Zo updaten wij de CMS (Content Management Systeem, in dit geval WordPress), thema’s van de layout en de plugins (bijvoorbeeld het contactformulier). Daarnaast maken wij dagelijks een backup van de database. Ook verzorgen wij de spamfilters. Custom Website kan voor uw site een malware en vulnerability scanning uitvoeren, om te zien of uw website goed beveiligd is. 

Er zijn nog veel meer opties voor support en onderhoud bij Custom Website. Lees meer over onze verschillende onderhoudspakketten. Door deze onderhoud is uw site optimaal beschermd. Wanneer er dan toch iets fout loopt in de site, kunnen wij deze terugzetten naar zijn goede oude staat. Dat is wel zo geruststellend.Wilt u ook samen online succes behalen?

Wij kunnen u helpen bij het laten maken van een website of webshop. We bieden naast WordPress sites, ook maatwerk oplossingen. Daarbij kunnen we voor u bekijken waar binnen uw organisatie mogelijkheden liggen voor verbetering. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Dan kunnen we samen uw doelstellingen bespreken.

Meer veiligheid items

28 feb

WordPress site onderhoud

U kunt uw website of webshop zien als een auto. Deze heeft regelmatig onderhoud nodig. De plugins worden bijvoorbeeld geupdate, net als dat bij de auto de olie ververst moet worden. Daarnaast wil je een goede backup van uw site hebben, voor wanneer uw auto crasht.

25 mrt

Wat is het verschil tussen betaalde en gratis SSL certificaten

Tegenwoordig is het hebben van een veilige verbinding op uw website belangrijk. Niet alleen omdat google uw website dan beter vindbaar maakt maar ook omdat u de gegevens die verstuurd worden via uw website dan beveiligd tegen hackers. Lees hier de verschillend tussen de belangrijkste SSL certificaten.

28 mei

Wat moet je doen om AVG Proof te worden

De algemene verordening gegevensbescherming, ook AVG of GDPR genoemd, is de nieuwe privacywetgeving. Op 25 mei 2018 is de overgangsperiode geëindigd en is deze wet voor praktisch iedere organisatie van toepassing. Voor veel bedrijven een lastig onderwerp. Custom Website legt graag uit wat je hierover moet weten.

20 mrt

Algemene verordening gegevensbescherming

De nieuwe Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), ook bekend als de Privacy Verordening en General Data Protection Regulation (GDPR), is vorig jaar door het Europees Parlement aangenomen. Alle webshops in Europa moeten op 25 mei 2018 aan de regels van de nieuwe verordening voor informatiebeveiliging en de bescherming van persoonsgegevens voldoen.

20 feb

De impact van nieuwe Europese privacyverordening

De Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wpb) wordt per 25 mei 2018 vervangen door een Europese privacyverordening, genaamd de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

07 nov

Waarom heb ik een SSL beveiligingscertficaat nodig?

Natuurlijk kiezen de meeste mensen ervoor om een SSL certificaat te nemen om alle privacy gevoelige informatie op hun website te beschermen. Alle data, bijvoorbeeld wachtwoorden, creditcard- of persoonsgegevens, worden dan versleuteld verstuurd. Hierdoor blijven deze gegevens geheim voor andere internet gebruikers.