Website in een dag laten maken

We merken het vaak: startende ondernemers willen een website voor hun bedrijf. Echter zien ze redenen om er niet aan te beginnen.

Neem contact op

Bedrijven zien nogal wat redenen om niet een nieuwe website te laten maken. De belangrijkste factor daarbij is: TIJD. Of liever gezegd: het gebrek aan tijd. Full service internetbureau Custom Website en tekstschrijversbureau Zarafa Taal bieden ondernemers in Groningen en omgeving een snelle en betaalbare oplossing: Website in één dag.

Druk, druk, druk

Te weinig tijd

Je bent nog maar net ZZP’er en de zaken lopen voorspoedig. Je zit natuurlijk boordevol ideeën en energie. Je hebt grootse plannen...maar te weinig tijd. Je wilt je kostbare tijd besteden aan het werk dat je écht leuk vindt. Waar je goed in bent. Daar ben je immers je eigen bedrijf voor begonnen! Acquisitie en publiciteit kosten dan vaak (te) veel tijd. Maar hoe kom je dán aan klanten en zorg je dat je zaak kan blijven draaien?

Van uitstel komt afstel

Een website is een goede stap! Een goede website maken kost alleen óók weer tijd… Want hoe bouw je een website? Hoe moet die eruit zien? Wat wil je er allemaal op kwijt? Hoe schrijf je goede teksten? En is de site goed vindbaar in Google? Allemaal redenen om het maken van een website uit te stellen. En van uitstel komt vaak afstel. Hoe mooi zou het zijn als je in één dag van al die problemen verlost zou zijn.

Website in één dag!

Ontzorgen

Wij hebben nieuws voor je! Je kunt bij ons in één dag in Wordpress een website laten maken. Eentje die ook nog eens goed vindbaar is voor mogelijke klanten (SEO). En dat is nog niet alles. We registreren je domeinnaam en schrijven ook de teksten voor je website. Samen met jou plaatsen we die in de site. Uiteraard leren we je daarbij ook hoe je de website kunt aanpassen en uitbreiden. En als klap op de vuurpijl ontvang je drie maanden gratis hosting. Website in één dag betekent voor jou: ontzorgen in optima forma!

Het pakket

 • Wordpresstemplate, voorzien van:
  • standaard nieuwsmodule;
  • standaard projectenmodule;
  • standaard formuliermodule.
 • ingerichte template (homepage);
 • sjabloon voor volgpagina’s;
 • teksten voor vijf pagina’s, inclusief homepage;
 • instructie voor bijhouden website;
 • e-mailadres;
 • domeinregistratie;
 • drie maanden gratis hosting.

Je zorgt zelf voor bruikbaar foto-, video-, en illustratiemateriaal.

Website bouwen

We leveren maatwerk

We beginnen met een waar ‘kruisverhoor’. Dat doen we in de vorm van een vragenlijst. Met het beantwoorden van die vragen geef je ons waardevolle informatie. Die hebben we nodig om de website te kunnen maken: voor en vooral óver jouw bedrijf. We willen namelijk maatwerk kunnen leveren.

Goed gesprek

Voordat we aan de slag gaan, willen we eerst nog wel een goed gesprek met je. Daarin bespreken we je antwoorden. We vragen hier en daar door en houden een soort interview. Daarbij is vooral sfeerproeven van onschatbare waarde. Want een goede klik met onze klanten vinden we belangrijk. Zo maken we de informatie over jouw bedrijf compleet. Het zou ook fijn zijn als je ons dan het benodigde fotomateriaal en eventueel een logo kunt leveren.

Design en teksten

En dan kan het échte werk beginnen. Met de vergaarde informatie maken we concepten voor het websitedesign en de teksten. Ook bereiden we het contentmanagementsysteem (CMS) in Wordpress alvast voor. Als het nodig is, registreren we ook je domeinnaam en maken we je e-mailadres en mailbox in orde. Binnen een week ontvang je van ons een uitnodiging. Dan prikken we de datum waarop we je website bouwen en live zetten. Voor het zover is, ontvang je de conceptteksten voor de verschillende pagina’s van je website. Deze zijn zó geschreven dat ze je website beter vindbaar maken in Google.

In één dag online

Op de afgesproken dag leggen wij de websitedesigns aan je voor en bespreken deze met je. Aan jou de keus welk design we voor je website gaan gebruiken. Terwijl we het design in het CMS inbouwen, is er gelegenheid om de teksten nog eens door te nemen. We verwerken je opmerkingen en suggesties en zetten de puntjes op de i. Daarna zijn ze klaar om ze in de website in te voeren. Dat doen we samen met jou. Je krijgt daarbij uitleg over hoe je de website voortaan zelf kunt aanpassen. Daarna testen we of de website en mailbox naar behoren en naar wens werkt.

Live!

En dan is het zover: je website gaat live! We stellen dan ook Google Analytics voor je in. Daarmee kun je makkelijk bekijken hoeveel bezoekers je website heeft. Ook dan testen we nog een keer of alles juist functioneert. Uiteraard lossen we eventuele foutjes voor je op.

Je beschikt dus na één dag over een professionele website. Een mooi visitekaartje voor je bedrijf!

We maken snel een afspraak

Ben je benieuwd of een website in één dag iets voor jou is? Neem dan contact met ons op. Bellen kan natuurlijk ook: 050 7520 161. We maken dan snel een afspraak op ons kantoor. Dan kunnen we laten zien wat we in onze mars hebben.

Geplaatst op 26 juni 2019

Meer Nieuws

26 jun
Website in een dag laten maken

27 dec
Checklist als je een nieuwe website online gaat zetten

11 aug
Dutch Seal Tours website live!

16 jul
Nieuwe website Van der Plas

2 jun
Analyse van videotoppers in e-commerce: de Coolblue Video Top500

7 mei
Nieuwe website voor sportverenigingen

29 apr
Webshops groeien 20 procent, mede door faillissementen

23 feb
Trends en ontwikkelingen in web design

23 feb
Google past indeling zoekresultaten aan

27 jan
Meldplicht datalekken

8 nov
8 Handige domeinnaam registratie tips

18 sep
Wij analyseren uw website voor betere zoekmachine resultaten

1 jul
Een mobiele webshop laten maken

22 apr
Wat kost een website laten maken

20 feb
Webshopfraude verdrievoudigd

Patrick de Vos

Als internetbureau in Groningen staan wij voor persoonlijke begeleiding en kwaliteit

-- Patrick de Vos, Custom Website