Full service Internetbureau in Groningen

Wij zijn een no-nonsense internetbureau in Groningen. Met een team van 11 professionals ontwikkelen wij maatwerk software voor websites en webshops. Daarnaast leveren wij diverse faciliteiten en bieden wij vergaande support.

Neem contact op

Een lokaal internetbureau in Groningen

Custom Website is een lokaal betrokken internetbureau in Groningen dat professionele en gebruiksvriendelijke websites en webshops ontwikkeld met maatwerk mogelijkheden. Wij werken voor grote en kleine bedrijven. Wij voorzien onze klanten in een totaalpakket van ontwikkeling tot onderhoud, veiligheid en support. Wij bieden daarnaast hosting met e-mail faciliteiten en online marketing aan. 

Wat kan ons internetbureau voor u betekenen?

Wij zijn een team van 11 professionals met specifieke kennis, van ontwikkelaars tot marketing expert, en geven onze klanten de support en begeleiding die nodig is om online succes te behalen.

Custom Website is gespecialiseerd in het ontwikkelen van inter, intra- en extranet software op maat. We werken dan ook het liefst aan creatieve projecten met een complexe en vaak innovatieve insteek voor organisaties die internet als een serieus verkoop- of communicatiemiddel zien. De door ons ontwikkelde websites, webshops en software applicaties zijn voor deze organisaties vaak bedrijfskritisch en voor hen willen wij graag een betrouwbare partner zijn.

Met diensten op maat kunnen wij een professionele website bouwen met veilige backoffice systemen en gebruiksvriendelijke navigatie. Door mee te denken en goed advies te geven werken wij graag samen met u om een mooi resultaat neer te zetten.

Lid van NLGW

Custom Website is geregistreerd lid van de Nederlandse Geregistreerde Webdesigners. NLGW is de officiële instantie ter bevordering van de kwaliteit van professionele webdesignbureaus in Nederland.

Een nuchter internetbureau met een persoonlijke aanpak

Wij zijn een nuchter Gronings full service internetbureau dat zich onderscheid met een persoonlijkheid aanpak, snelle service, goede kwaliteit en uitgebreide functionaliteiten voor websites en webshops. Onze werkwijze is transparant en wij werken met korte lijnen en duidelijke afspraken.

Het flexibele team van Custom Website bestaat uit een mix van jonge en ervaren krachten die eigenlijk allemaal van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Met elkaar werken we telkens weer aan het leveren van kwaliteitsproducten aan onze klanten.

Wij voorzien klanten met oplossingen die goed doordacht zijn en die voldoen aan de wensen van de klant. Het verzinnen van deze creatieve en innovatieve oplossingen is onze drijfveer en passie. Met een goede samenwerking en geen 9-tot-5 mentaliteit maken wij het verschil. Onze dienstverlening gaat verder dan het alleen het bouwen van een site. Wij zijn vooruitstrevend en doen nét dat beetje extra. Telkens weer.

Ons doel is om samen met onze klanten een langdurige en goede relatie op te bouwen waarbij de klant het maximale rendement haalt uit de mogelijkheden. Bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag om meer resultaat te halen uit uw website mogelijkheden.

Waarom Custom Website

  • Full service internetbureau
  • Alles onder een dak
  • Snelle hosting
  • Maatwerk software oplossingen
  • Persoonlijk contact
  • Veilig en up-to-date CMS
  • Uitstekende support
Vraag adviesgesprek aan
Patrick de Vos

Als internetbureau in Groningen staan wij voor persoonlijke begeleiding en kwaliteit